Sizce kış lastiği gerekli midir?

Bende Bursa da yasiyorum.Bursa da kisin hafif ilik gecen diye bilinsede cok ani isi degiskenligi olabilen bir sehir.Uludaga kar yagar Bursa guneslidir ama Uludagin soğudu asiri etkiler…Gecen yil kisliklarimi taktirdim hava gunesli sicak iken Uludagin eteklerindeki cay bahcelerine gidelim dedik yolda tirmanirken aniden hava kapandi kar basladi karsidan gelen arac savrula savrula üzerime geliyor ani manevra yaparak kacabildim…Yoksa kaza kafa kafaya…Kaldiki kar yagmasa bile sogukta kis lastigi yumsuyor yok tutus frenleme hepsi pozitif olarak etki ediyor hem yaz lastikleriniz yipranmamis olur…Benim lastiklerim kislik Dayton marka memnunum…Kis lastigi en olmadik zamanlarda etki eder ve iyiki taktirmisim dedirtir …

Haydi varsa ? ben sağlamcı adamım ! kışlıkları 1 kasımda taktım ankarada safety / security yol alıyorum diyen ?

Anlık ankara saatlik hava durumu bu şekilde

Gece yarısını/ şafak vaktini geçtim
1 saat sonra saat 20:00 da sıcaklık 5 derece gösteriyor!!

Varmıdır ? Kışlıkları taktım diyen ankarada ?

Hadi ankarayı gectim

Ocakta subatta izmirde geceleri sıcaklık fix 3-4 derece olur. izmirlilerin kış lastiginden haberi yoktur eminim.
IMG_20241105_182307.jpg

Haydi varsa ? ben sağlamcı adamım ! kışlıkları 1 kasımda taktım ankarada safety / security yol alıyorum diyen ?

Anlık ankara saatlik hava durumu bu şekilde

Gece yarısını/ şafak vaktini geçtim
1 saat sonra saat 20:00 da sıcaklık 5 derece gösteriyor!!

Varmıdır ? Kışlıkları taktım diyen ankarada ?

Hadi ankarayı gectim

Ocakta subatta izmirde geceleri sıcaklık fix 3-4 derece olur. izmirlilerin kış lastiginden haberi yoktur eminim.
Ekli dosyayı görüntüle 79342
abi benim arkadas 2 hafta önce mercedesine kışlıkları taktırdı. keçiörende oturduğu icin erken olmuş olabilir :D

abi benim arkadas 2 hafta önce mercedesine kışlıkları taktırdı. keçiörende oturduğu icin erken olmuş olabilir :D
Ankarada
**Keciören
**Dikmen keklik/ ilker
**Çankaya oran / birlik

Buralara gülük tırmanma yapanlar

İstisna tabiki

Geri
Üst Alt