Golf R Jant Bulamıyorum ?


captanco32

Yeni Üye
Katılım
7 Eki 2024
Mesajlar
11
Tepkime puanı
4
Konum
Türkiye
İsim
Mert
Araç
Golf 8
Merhaba, Aracıma Golf R Jant alacağım fakat siyah rengini bulamıyorum.
Golf R siyah, bildiğiniz satan bir yer var mı ?
Fotoğraftaki jantın full siyahsını istiyorum.
Fotoğrafta hangi model olduğunu görebilirsiniz.golf R jantü.png
 

Yetkili servise sormadım ama orjinalı çok pahalıdır diye düşünüyorum bu jantın
 
Orjinal bulduysanız ve illa siyah istiyorsanız boyatın gitsin. Bu kadar büyük ve ince kollu bir jantta replika tercih etmezdim
 
Yetkili servise sormadım ama orjinalı çok pahalıdır diye düşünüyorum bu jantın
Replika jant çok üzer uzun vadede. Evet görünüşü güzel ancak çok sıkıntı çekersiniz. Sadece bir kez hataya düşüp A+ replika Pretoria kullanmıştım illet ettirdi en son. En ufak çukurda eğiliyor, çatlıyor, çok ağırlar doğru düzgün mühendislikleri yok. En son 3 günde bir hava basıyordum. Evet, yetkilide çok pahalıdır jant göbeklerine 2800tl istiyorlardı. En mantıklısı sahibinden falan bakmak kimse 8R'lara stok binmiyor en kötü arabada R600 filtre yazılım OZ jant var. Çıkarıp satan mutlaka çoktur, ikinci el olsa bile replikadan daha iyidir. Olmadı OZ veya MSW düşünebilirsiniz VW'e çok yakışıyor performansa da büyük etkisi var. Şimdiden hayırlı olsun.
 
İstediğiniz jantlar EMR-DY918 Black Polish modeli

Herhangi bir lastikpark şubesinden tedarik edebilirsiniz kormetal marka olarak.

Merak etmeyin oem estoril r jantını, kormetal marka replika estoril r jantı olarak taktığınızda aracınız olduğu yerde giderken bir anda ters takla atmaz orijinal jant kalitesinde olmadığı aşikar ama vebalı değillerdir öldürmezler :))

19" tercih edecekseniz dikkatli kullanılmazsa 35 yanakla birlikte esneme payı olmadığı için zamanla içten mikro çatlaklara sebebiyet verecektir ancak 18" ebatta 225/40/18 lastiklerle birlikte yamulma bükülme kırılma çatlama gibi problemler kolay kolay yaşamazsınız bahsettiğim markada.
 

Geri
Üst Alt