Aracı aldığım günden beri 235/35/19 kullanıyorum daha bir kere geri dönme düşüncesi yaşamadım. Hem çok şık görünüyor, performansa etkisi var, ve tatmin edici. İşlek bir caddeden geçerken önce jantlara sonra bana sonra bir daha jantlara bakıyorlar
başka bir kişilik getiririyor arabaya. Sıkı bir viraj dönerken ya bir kere savrul be derim her zaman. Eğer spor yay/süspansiyon varsa çok daha hoş olur.
@ofk77 hocamızın dediği gibi Fl R'lar daha ET'si düşük olduğu için kendini daha çok gösteriyor. Daha şıklar bence de bunları da tercih edebilirsiniz. Lastik seçimi ise 235/35/19 ön arka farketmeksizin idealdir, 215 çok düşük kalır 19 için. Lastiğinizi de iyi seçerseniz kırılma, eğilme yaşamazsınız. XL ibaresi olan lastikleri tercih etmeye özen gösterin. F/P olarak Nexen Nfera SU1 kullanıyorum çok dirayetli lastikler, çok iyi koruyor jantı, zaten VAG grubunun bazı Porsche'ler için kullandığı fabrika lastiğiymiş. Bir seferinde çok derin bir çukura düştüm lastik balon yaptı vs. dedim kırdık jantı. Çıktı lastik, çizik dahi yok. Aldığınız zaman da 32psi' dan fazla hava basmamaya özen gösterin en iyi performansı ve komforu alırsınız, içinizde 35 yanak korkusu kalmaz. Konforda da pek acayip bir değişiklik olmaz. Şimdiden hayırlı olsun, iyi sürüşler
.