Golf 8 kapı sesi

Tlg190306

Üye
İsim
Tolga
Araç
Golf 8
Merhaba arkadaşlar buraya yeni katıldım. 2. El bir golf 8 aldım araç 28 bin km de ama sürücü ve yolcu kapısını açıp kapatırken kıt kıt ses yapıyor. Sanırım kapı gergisinden geliyor. Arka kapılarda bu ses yok.Bu durum normalmi sizin araçlarınızdada varmı.çözümü nedir. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Upvote 0
Garantisi 2 gün önce bitti. Ücret alırlarmı?

forumda hep yazdığımız gibi mk8 ve mk8,5 araçları olanlar kesinlikle ilk aldığın da yada garantisi bitmeden 20-25bin verip garantiyi uzatmalı çünkü bu araçlar da hep problem çıkıyor bir vites arızası 40bin, far arızası 35bin az paralar değil, her işlem para, yakında araç yıkamadan da ücret alacaklar...

Upvote 0
forumda hep yazdığımız gibi mk8 ve mk8,5 araçları olanlar kesinlikle ilk aldığın da yada garantisi bitmeden 20-25bin verip garantiyi uzatmalı çünkü bu araçlar da hep problem çıkıyor bir vites arızası 40bin, far arızası 35bin az paralar değil, her işlem para, yakında araç yıkamadan da ücret alacaklar...
Aracı 3 gün önce aldım ozaman hata yaptım golf 8 almakla. Bu kadar kronik arızası olduğunu bilmiyordum

Upvote 0
Aracı 3 gün önce aldım ozaman hata yaptım golf 8 almakla. Bu kadar kronik arızası olduğunu bilmiyordum
hocam araç güzel araç pişman olma, güle güle kullan mersoyu bile teslim alıp servis kapısında yolda kalan oluyor. yaptır aracını güzel güzel bin

Upvote 0
Belirli periyodlarda o kısmı temizler tekrar yağlarım ben. Ben de o tarz bir ses yok. KApı Gergisi.jpeg

Son düzenleme:
Upvote 0
Upvote 0

Geri
Üst Alt