Dizelde hangi marka yakıt kullanıyorsunuz?

Ugurcubuks

Üye
İsim
Uğur
Araç
Golf
1.6 Tdi golf aracımda Uzun süredir shell kullanıyorum çok yakıyor sanki bp opet veya başka marka kullanan var mı bi ara bp kullandım sanki arabayı biraz sesli çalıştırıyor gibiydi var mı öneriniz

Çok yakıyordan kastınız nedir hocam çok yakması için birçok sebep var saymama gerek yok dizel kullanıcısı bilir.
Ben sürekli opetten alıyorum çok kısa mesafelerde kullanılıyor max 7.5 litre kısa mesafe dediğim git gel 5 km.
1.6 tdi state 1

Çok yakıyordan kastınız nedir hocam çok yakması için birçok sebep var saymama gerek yok dizel kullanıcısı bilir.
Ben sürekli opetten alıyorum çok kısa mesafelerde kullanılıyor max 7.5 litre kısa mesafe dediğim git gel 5 km.
1.6 tdi state 1
6 litre yakıyorum karma da hocam

Sabah ve akşam güzel istanbul trafiğinde git-gel 50km yol yapıyorum. 7nin altına düşebilmek mümkün değil. Ortalama sürat 18-20km civarı. Yakıt shell. Bir sefer opet aldım; fakat psikolojikmidir nedir araç biraz daha sesli çalışıyor gibime geldi. Tam ince hesap yapmadım. Bir depoda + 50-100km arası bir avantajı oldu.

1.6 Tdi golf aracımda Uzun süredir shell kullanıyorum çok yakıyor sanki bp opet veya başka marka kullanan var mı bi ara bp kullandım sanki arabayı biraz sesli çalıştırıyor gibiydi var mı öneriniz
Uzun süre, kaç km ve kaç yıldır?

Bu yakıt konusunu hiç anlam veremiyorum bir şey okuyorum arabalarla alakalı işte “kalitesiz yakıt aracınıza şunları yapar”, “kalitesiz yakıt kullanırsan olur bu” gibi cümleler var bunun kalitelisini kim nasıl anlıyor ya da hangi veriye göre en kaliteli yakıt şu markanın diyebiliyoruz biri beni aydınlatabilirse sevinirim

stage1 yazılımlı, shell yakıt 1.6tdi passat ortalama işe gidiş geliş 5.8 şehir içi trafik 6.5
opet kullanıyordum, ama shell sanki bir tık daha hızlı, eksiliyor gibi veya psikolojik

Shell den alınan yakıt ın erken bitmesi veya diğerlerinden daha az km yapması normaldir.

Çünkü Shell ' in mazotu diğerlerinden incedir.

Bu nedenle, Shell kullanılan araçlarda , motor daha sessiz ve performanslıdır.

Kalın mazot motoru vuruntulu çalıştırır, fazla kurum oluşturur.

50 - 100 km fazla yol yapacağım derken motoru , egzozu kurum ile doldurmayınız.

.

Geri
Üst Alt