Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1449'lu aracımda en ucuz mazotu kim satıyorsa ondan alıyorum. uzun yolda hep adı sanı duyulmamış ucuz yakt satan istasyonlardan alırım. bugüne kadar hiçbir sorun yaşamadım. türkiye gibi bir ülkede shell bp vs hikaye bana göre.
Shell kullanıyorum performansı çok daha iyi geliyor bana. menzil olarak bir depo ile diğerlerinden daha az gidiyor.
Opet kullanınca sanki performansı düşüyor aracın gaz tepkimeleri bence baya farkediyor daha hantal oluyor ama menzili en uzun o bir depoyla daha çok km yapıyor.
Bp ikisinin ortası diyebilirim performans ve menzil olarak
1449'lu aracımda en ucuz mazotu kim satıyorsa ondan alıyorum. uzun yolda hep adı sanı duyulmamış ucuz yakt satan istasyonlardan alırım. bugüne kadar hiçbir sorun yaşamadım. türkiye gibi bir ülkede shell bp vs hikaye bana göre.
Yani mazotu 10 Lira daha ucuz veren, bilhassa boykot olan, veya idelojosi bana uymayan istasyon sahiplerinden almıyorum. TP işimi görüyor ve 250.000 geçti. İki bakımda mazot filtresi değişir, o kadan