Fizyoterapist
Yeni Üye
Aracım 2023 model 5000 km de olmasına rağmen frene basınca sürekli olmasa da gıcırtı sesİ çıkıyor, araç yeni olmasına rağmen balata disklerde problem olabilir mi , normal mi bu
Bu Golf 8 için benim bahsettiğim Golf Mk7 / Mk7,5 içinBir de Romanya üretimi 5WA kodlu balata varmış.
Belki de arkadaşın aracında bu balatadan takılı.
Ekli dosyayı görüntüle 78950
.
Bu Golf 8 için benim bahsettiğim Golf Mk7 / Mk7,5 için
Hocam merhaba benim araç 2022 golf 7bin km'de ön fren balatalar düşük hızlarda fren yapınca ciyak ciyak ötüyor. Km artınca kendim değiştirmek istiyorum. Mesajınızdan anladığım 5Q kodlu alırsak sanırım sıkıntı yaşamayız. Yada başka marka tercih edeceğiz..Konu başından itibaren Golf 8 balata sesinden bahsediliyor zaten.
Konu sahibinin ( Fizyoterapist ) aracı da 2023 model Golf 8 değil mi ?
3 farklı ülke üretimi fabrika montaj ön balata görünüyor
İtalya - 5Q kodlu
Almanya - 5Q kodlu
Romanya - 5WA kodlu
Fabrika montajı Ses yapanlar ve servislerin stoklarında bulunanlar , belki de 5 WA kodlu Romanya üretimi olanlardır.
Benim ön balata da fabrika montaj 5Q kodlu İtalyan üretimi 78 bin km oldu ve balata yarıya ancak geldi hiç ses sorunu yaşamadım.
.
Ekli dosyayı görüntüle 78957
Ekli dosyayı görüntüle 78960
Ekli dosyayı görüntüle 78959
.
ben ate aldım balata şuan ses kesildi. orjinal serviste taktırmıştım baya ses yaptı. uzun yoldan sonra baya ses yapıyordu şuan ses kesildi çok memnunum.
banada servis aynı şeyi söylemişti asbetsiz balata nedenli ses yapıyor demişlerdi. ate aldım kurtuldum. hem fşyat orjinalden daha uygun. ama diğer markalardan biraz daha fazla.