🧿 Golf 8 Led Amblem Logo Retrofit (ACC desteği yok)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan metinkar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Biraz önce sordum Türkiye de kargo yolluyorlarmış

Görüştüm istediğim şekilde ürün yok…

Ben bu resimleri attım aynı üründen Acc destekli istiyorum elinde var mı dedim…

IMG_3961.jpeg
IMG_3965.jpeg
IMG_3960.jpeg

Sadece bu iki ürün olduğunu şuan için başka olmadığını iletti…

b132716a-e59f-4add-a196-e6b40e9ab92e.jpeg
5b335f5f-9365-4bb2-b740-f7c0b9b4a369.jpeg

Bende benim örnekte üretim yaparsanız alırım dedim:)

Orjinal gibi durmalı…

Arkadaşlar yetkili servisten LED amblem alıp uygulayan varmı 1 hafta önce LED amblem siparişi geçtim uyup uymayacağından emin değilim aracım Golf 8 r line

Arkadaşlar yetkili servisten LED amblem alıp uygulayan varmı 1 hafta önce LED amblem siparişi geçtim uyup uymayacağından emin değilim aracım Golf 8 r line

Bildiğim yok hiç görmedim pahalı olduğu için kimse yaklaşmıyor sana şimdiden hayırlı olsun tabi önemli olan acc sende yoksa olur, acc var ise acc olmaz yerine olur diye düşünüyorum…

Bildiğim yok hiç görmedim pahalı olduğu için kimse yaklaşmıyor sana şimdiden hayırlı olsun tabi önemli olan acc sende yoksa olur, acc var ise acc olmaz yerine olur diye düşünüyorum…
Reis ACC yok bende aslında amblem ve ACC arasında kalmıştım şansımı logodan yana kullandım şayet logo uymazsa ACC yaptıracağım en azından donanım donanımdır

Reis ACC yok bende aslında amblem ve ACC arasında kalmıştım şansımı logodan yana kullandım şayet logo uymazsa ACC yaptıracağım en azından donanım donanımdır

En mantıklısı ben olacağını düşünüyorum bende acc olmasaydı bende servisten alacaktım…

Aldığım ürün bu reis kromdan daha şık duruyor sanki 😀 umarım uyar

Ekli dosyalar

• 1000037613.jpg
    1000037613.jpg
    74.1 KB · Görüntüleme: 27
Krom olanın parça kodu Logo 5H0941600
Siyah olanında 5H0941600A SO
FİYAT HER İKİSİNDE AYNİ
8200 TL

@metinkar

Mk7 acc radarı plakanın altında tamponun ordaydı, 7,5 ‘ta nerdeydi hatırlamıyorun..?

Mk8 ‘de acc rafarı ön panjurun logonun içine konunlandırmışlardı, (bence en mantıklısı buydu)

Mk8,5 ‘ta acc radarını (eskisi gibi) plaka altına mı aldılar yine..? Sırf logo ışıklı olsun diye radarı aşşağıya aldılar ise o mühendislerin aklına ben…

@metinkar

Mk7 acc radarı plakanın altında tamponun ordaydı, 7,5 ‘ta nerdeydi hatırlamıyorun..?

Mk8 ‘de acc rafarı ön panjurun logonun içine konunlandırmışlardı, (bence en mantıklısı buydu)

Mk8,5 ‘ta acc radarını (eskisi gibi) plaka altına mı aldılar yine..? Sırf logo ışıklı olsun diye radarı aşşağıya aldılar ise o mühendislerin aklına ben…

Mk7,5 da logo altındaydı…
Mk8,5 maalesef plaka altındaki yerde…
Arkadaşımda var Mk8,5 o da hiç memnun değil…

Acc fiyatı ne kadar bı bılgınız var mı life paket aracım sehır ıcınde çok kullanıyorum lazım oluyor fiyat olarak uygun olursa yaptırmayı dusunuyorum? Teşekkürler

Hiç girme o işe diğer düşündüklerini yap yada aracı satıp style al:) hiç bir şey eskisi gibi değil…

Hiç girme o işe diğer düşündüklerini yap yada aracı satıp style al:) hiç bir şey eskisi gibi değil…
Düşündüğüm bi katlanır ayna oda servıste hallolacak ınsallah jant düşünüyorum bide bu 16 ları kışlık yapıp 17 veya 18 yazlık yaparım 10 ay yaz oluyor Ankara’da artık kışlık lazım bile değil ama hem kışa 16 orjınal yaza da 17 18 orjınal olsa tadından yenmez
Kendi elimden gelecek şekilde lıfe olduğu ıcın sınyalı değiştirmeye çalıştım cektım cektım çıkmadıkolay yolu var mı?
Son sorum da eskiden corolla yenı kasa vardı motoruna bır kere bile kedı gırmedı ama bu arabaya her sabah kedı gırıyor altına muhafaza koruma felan mı yapmak lazım altı çok açık servıste orjınal parça olarak var mı metin bey bı bılgınız var mı teşekkürler

Acc fiyatı ne kadar bı bılgınız var mı life paket aracım sehır ıcınde çok kullanıyorum lazım oluyor fiyat olarak uygun olursa yaptırmayı dusunuyönce ön camı değiştirmen gerek

Acc fiyatı ne kadar bı bılgınız var mı life paket aracım sehır ıcınde çok kullanıyorum lazım oluyor fiyat olarak uygun olursa yaptırmayı dusunuyorum? Teşekkürler
Ön camı değiştirdikten sonra 15 20 bin arası reis

Geri