🧿 Golf 8 Led Amblem Logo Retrofit (ACC desteği yok)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan metinkar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Düşündüğüm bi katlanır ayna oda servıste hallolacak ınsallah jant düşünüyorum bide bu 16 ları kışlık yapıp 17 veya 18 yazlık yaparım 10 ay yaz oluyor Ankara’da artık kışlık lazım bile değil ama hem kışa 16 orjınal yaza da 17 18 orjınal olsa tadından yenmez
Kendi elimden gelecek şekilde lıfe olduğu ıcın sınyalı değiştirmeye çalıştım cektım cektım çıkmadıkolay yolu var mı?
Son sorum da eskiden corolla yenı kasa vardı motoruna bır kere bile kedı gırmedı ama bu arabaya her sabah kedı gırıyor altına muhafaza koruma felan mı yapmak lazım altı çok açık servıste orjınal parça olarak var mı metin bey bı bılgınız var mı teşekkürler

Zaten sıralı gitmen gerek önce aynayı hallet bir bitsin kullanmaya başla…

Sonrasında bütçeni hazırla Jant orjinal çıkma bakarsın…

Sinyal derken farın içindekinden bahsediyorsan onunla alakalı konu vardı nasıl çıktığını bilmiyorum ama çekince çıkması gerek…

Mk8 için bildiğim o deliği kapatacak bir parça yok ama oraya bir uygulama yapan var ise yazar mutlaka aracın yerini değiştir sürekli soğuk havalarda maalesef dışarıda olunca giriyor…

Zaten sıralı gitmen gerek önce aynayı hallet bir bitsin kullanmaya başla…

Sonrasında bütçeni hazırla Jant orjinal çıkma bakarsın…

Sinyal derken farın içindekinden bahsediyorsan onunla alakalı konu vardı nasıl çıktığını bilmiyorum ama çekince çıkması gerek…

Mk8 için bildiğim o deliği kapatacak bir parça yok ama oraya bir uygulama yapan var ise yazar mutlaka aracın yerini değiştir sürekli soğuk havalarda maalesef dışarıda olunca giriyor…
Çok sağolun aynayı ve trım seslerını halledeyım şu randevuda size yazarım yıne

Ön camı değiştirdikten sonra 15 20 bin arası reis

@Sirkeci06

Şimdi şöyle özetlemek lazım…

Bunlar tahmini rakamlar…

Sistemin stabil çalışması için ön cam serviste değişecek yada servisten sipariş edilecek camcıda taktırılacak ve far asistanı için kamera takılacak kablo seti montaj kodlama 30bin civarı…

Direksiyondaki tuş takımı basmalı ise hız sabitleme tuş takımı ile değişecek 7bin civarı…

Araç life olduğu için gatewaye gerek yok…

Radar kablo seti amblem logo montaj 30bin civarı…

Lisans 700€

Fazla yada eksik bir şey var ise @İlker34 düzeltir mutlaka…

Acele etme dediğim gibi aynanı hallet aslında jant lastiğini al gerisini boşver…
Ya 2 ay kar oluyor dedim sana Ankara’da yarın kardan dolayı tatıl oldu şaka gibi 😂
Teşekkür ederim katlanır aynayı bıde trim sesi önceliğim sonra da jant bakacağım
Teşekkür ederim sağ olun

Ya 2 ay kar oluyor dedim sana Ankara’da yarın kardan dolayı tatıl oldu şaka gibi 😂
Teşekkür ederim katlanır aynayı bıde trim sesi önceliğim sonra da jant bakacağım
Teşekkür ederim sağ olun

Şimdi haberlere bakıyordum aman Allah’ım şok geçirdim Başkentimiz bembeyaz ve hala yağıyor:)

Teşekkür ederim sağ olun
Bizim buralar da kısa kolluyla geziyoruz 😃

Çok güzel duruyor aslında alabilirim Acc gibi şeyler uçuk fiyatlar olmuş mk8 impression'a yaptırmak saçmalık sanırım bu özellikleri. Araçta difüzör var,jant var,ışıklı ön panjur var birde ön tamponu r yaptık mı tamam sanırım :) Sonrasında ısıtmalı direksiyon taktırmayı düşünüyorum değermi bilemedim :D

Geri