Almanya'dan ne getirilebilir?

thelordof

Katılımcı Üye

İsim
Samet
Araç
Tiguan Elegance 1.5TSI evo2
Selamlar, yakınım Almanya'dan 2-3 hafta sonra gelecek. Araç malzemesi olsun günlük yaşantıdan olsun ne getirilebilir?

Süre yeterse bazı şeyler de.aliexpress den de sipariş geçilebilir.

Trim aparatı önerisi olan var mı?

Vagcom Hex önerisi olan?

Bugün Avm de Colombia montlara baktım. 14k dan keseyi açıyorlar. Almanya da ciddi fiyat farkı var misal bu üründe.

Odis cihaz ve yazılım Almanya dan almak hesaplı mı?(Kodlama amaçlı)

Teknolojik ürün kendi kullandığını göstermek kaydıyla. Örnek olarak 2 tane kablosuz kulaklık sokamaz 1 tanesini sokar oda paketi açık olacak diye biliyorum. Çekim işlerine meraklıyssnız Dji Osmo Pocket 3, insta360, gopro olur. Uyguna geliyor.

Teknolojik ürün kendi kullandığını göstermek kaydıyla. Örnek olarak 2 tane kablosuz kulaklık sokamaz 1 tanesini sokar oda paketi açık olacak diye biliyorum. Çekim işlerine meraklıyssnız Dji Osmo Pocket 3, insta360, gopro olur. Uyguna geliyor.
Misal 1 tane kablosuz kulaklık alsa valizde olsa yine mi paket açtırıyorlar? İnsta360 ta da mı durum aynı?

İnsta360 bakmıştım ciddi hesaplı.

Obdeleven alabilirsin. Bilmiyorum ülkemizle arada fiyat farkı çokmu
İlk olarak öncelik o da. Şimdi uygulamadan pro veya ultimate yükseltme de fiyatları artırmışlar.

Cadılar bayramı indirimi pro versiyon için bekliyordum ama gelmemiş. Pro set 95-100euro ya geliyor.

Türkiye de artık gümrük limiti olunca getirilmiyor diye biliyorum. Bir de üstüne %60 vergi olunca tuzlu.

Gelirken getirtebilirim de 1 yıl sonra yine lisans ücreti ödemek fikri düşündürüyor.

Geri
Üst Alt