- İsim
- Samet
- Araç
- Tiguan Elegance 1.5TSI evo2
Teşekkürler.Kutu açık olsun sıkıntı yok diye biliyorum.
Teşekkürler.Kutu açık olsun sıkıntı yok diye biliyorum.
İlk olarak öncelik o da. Şimdi uygulamadan pro veya ultimate yükseltme de fiyatları artırmışlar.
Cadılar bayramı indirimi pro versiyon için bekliyordum ama gelmemiş. Pro set 95-100euro ya geliyor.
Türkiye de artık gümrük limiti olunca getirilmiyor diye biliyorum. Bir de üstüne %60 vergi olunca tuzlu.
Gelirken getirtebilirim de 1 yıl sonra yine lisans ücreti ödemek fikri düşündürüyor.1
30 € üzeri ürün maalesef bir sürü prosedüre tabi. Bu yılın başında 100 $ a direksiyon almıştım ozaman 150€ ydu sınırİlk olarak öncelik o da. Şimdi uygulamadan pro veya ultimate yükseltme de fiyatları artırmışlar.
Cadılar bayramı indirimi pro versiyon için bekliyordum ama gelmemiş. Pro set 95-100euro ya geliyor.
Türkiye de artık gümrük limiti olunca getirilmiyor diye biliyorum. Bir de üstüne %60 vergi olunca tuzlu.
Gelirken getirtebilirim de 1 yıl sonra yine lisans ücreti ödemek fikri düşündürüyor.
Hocam limit bir tane paket te olmasin Ama su bir gercek yurtdisi ucuslarda dek gelirsen gumruk memuru valizini actiriyor buda 1000 de 1Kutusunu açıp kutuyu da getirmesinde sıkıntı yok di mi, cihaz bir yerde kutu başka valizde gibi.
Valiz açtırma sık değilse iyi o zaman. Çikolata da bile mi 1-2 adet limit koyuyorlar ?Hocam limit bir tane paket te olmasin Ama su bir gercek yurtdisi ucuslarda dek gelirsen gumruk memuru valizini actiriyor buda 1000 de 1
Aklımda ünite değişikliğinden önce arka stopları dynamic high led çevirme var. Tabi garanti varken çok elletmek istemiyorum.Arabada ekranı büyütmek istersen, ebayda satılık 876 preh var.
Satın alırsanız harita dönüşümü ve aktivasyon için yardımcı olurum...
Hocam AliExpress den alsan dahi tr de gumruge takilir limit dusurulduEvet 9.2 ekran, mib3 ünite ve çerçeve almaniz gerekiyor. Bahsettigim ünite preh mib3 876 row region, AliExpress deki üniteleri almanızı tavsiye etmem...
AliExpress deki üniteyi tavsiye etmeme nedenim, limitten dolayı değil. Bölgeden dolayı... Çin ünitelerinde sadece çince ve ingilizce dil desteği var.Hocam AliExpress den alsan dahi tr de gumruge takilir limit dusuruldu
Bu tur urunleri artik yurtdisindan alacaksan yurtdisinda bir tanidigin olacak o sana getirecek
Birde mib3 lerde preh de su an birlesen koruma acilamiyor diye biliyorum yaniliyormuyum?
Türkiye ye direkt sipariş için değil. Tanıdığımız gelirken getirmesi için yazışıyorduk. Bir daha ki gelişin de o topa girerim sanırım.Hocam AliExpress den alsan dahi tr de gumruge takilir limit dusuruldu
Bu tur urunleri artik yurtdisindan alacaksan yurtdisinda bir tanidigin olacak o sana getirecek
Birde mib3 lerde preh de su an birlesen koruma acilamiyor diye biliyorum yaniliyormuyum?
Benim aracımda ki fabrikasyon Mib3 preh ünite 9.2 ekranla uyumsuz anladığım kadarıyla. 876 denilen modeli şart o zaman.Evet 9.2 ekran, mib3 ünite ve çerçeve almaniz gerekiyor. Bahsettigim ünite preh mib3 876 row region, AliExpress deki üniteleri almanızı tavsiye etmem...
Büyük ekran istiyorsan, şuan tek çözüm 876 ünite almak... LG marka bulabilirsen aktivasyonu daha ucuz, preh alırsan aktivasyon biraz daha pahalı...Benim aracımda ki fabrikasyon Mib3 preh ünite 9.2 ekranla uyumsuz anladığım kadarıyla. 876 denilen modeli şart o zaman.
Hocam su an prech acilmiyor diye biliyorumBüyük ekran istiyorsan, şuan tek çözüm 876 ünite almak... LG marka bulabilirsen aktivasyonu daha ucuz, preh alırsan aktivasyon biraz daha pahalı...