Golf 8 1.0 R-Line Satılıp 8.5 style alınır mı?

ali_burkay

Üye
İsim
Ali
Herkese merhaba 2023 model 1.0 etsi rline golf 8 sahibiyim beyaz renk 2024 çıkışlı aracım 20 bin km. ye geldi. Şuan satsam üzerine 300 bin ekleyip 8.5 style alabiliyorum (150 beygirlik olan) Belki de 350 ekleyeceğim en son bayiler 8.5 style 150 beyrgirlik paketi 1950 ye bırakıyordu 1 ay önce bence hala bulunabilir. Böyle bir maceraya gerek var mı bütçeyi biraz zorlayacağım ancak şöyle bir algı oluştu golf 8.5 da neden 1.0 motoru bıraktı. Oysa ki ben gayet memnunum motordan ve aracın virajlardaki gidişinden, öyle bayılan bir motorda değil 4 kişi bagaj ful dolu rampada banamısın demiyor daha önce 1.4 TSİ da kullandım öyle ahım şahım bir fark yok üstelik R line çok şık gösteriyor ve yol tutuşu muazzam. Ancak diğer tarafta 350 bin farkla makyajlı kasa style 150 lik kafamı çelmiyor değil.

Herkese merhaba 2023 model 1.0 etsi rline golf 8 sahibiyim beyaz renk 2024 çıkışlı aracım 20 bin km. ye geldi. Şuan satsam üzerine 300 bin ekleyip 8.5 style alabiliyorum (150 beygirlik olan) Belki de 350 ekleyeceğim en son bayiler 8.5 style 150 beyrgirlik paketi 1950 ye bırakıyordu 1 ay önce bence hala bulunabilir. Böyle bir maceraya gerek var mı bütçeyi biraz zorlayacağım ancak şöyle bir algı oluştu golf 8.5 da neden 1.0 motoru bıraktı. Oysa ki ben gayet memnunum motordan ve aracın virajlardaki gidişinden, öyle bayılan bir motorda değil 4 kişi bagaj ful dolu rampada banamısın demiyor daha önce 1.4 TSİ da kullandım öyle ahım şahım bir fark yok üstelik R line çok şık gösteriyor ve yol tutuşu muazzam. Ancak diğer tarafta 350 bin farkla makyajlı kasa style 150 lik kafamı çelmiyor değil.
Style paket daha güncel bir kasa ama ben olsaydım böyle bir maceraya girmezdim

Ufak hacim ve 3 silindir uzun vadede bütün markalarda problem. O yüzden vw üretimi bırakması çok doğru bir karar.

Motor hacmi ve yeni multimedia için bence geçmeye değer. Aradaki 350 bin farkı fazlasıyla bu ikisi bile çıkarır

Hocam yeni yenidir imkanınız varsa değiştirin derim.Yılbaşından sonra faizler düşerse eğee piyasanın ne olacağı belli değil.Yıl sonu kampanyaları falan olabilir belki biraz daha uyguna getirebilirsiniz.

1950 olanın 150'lik olduğuna emin misiniz? Ben bir ay kadar önce sorduğumda style 116 beygirliğe 1960 demişlerdi. Motor olarak da siz memnunsanız markanın 1.0 motoru golften kaldırması sizi neden etkilesin ki? Yıllardır üretilen hala da başka modellerde kullanımına devam edilen bir motor. Ben de 7 sene kullandım. Önemli olan sizin beklentiniz. Ben aradaki fiyat farkına değecek bir şey göremiyorum. Tabi son karar sizin.

1950 olanın 150'lik olduğuna emin misiniz? Ben bir ay kadar önce sorduğumda style 116 beygirliğe 1960 demişlerdi. Motor olarak da siz memnunsanız markanın 1.0 motoru golften kaldırması sizi neden etkilesin ki? Yıllardır üretilen hala da başka modellerde kullanımına devam edilen bir motor. Ben de 7 sene kullandım. Önemli olan sizin beklentiniz. Ben aradaki fiyat farkına değecek bir şey göremiyorum. Tabi son karar sizin.
Evet istanbul da bayinin birinde vardı. 1950 den bırakıyorlardı Ekim ayı başında. 150 beygirlik hemde metalik renk. Biraz araştırınca bulunabiliyor, aynı araca bayinin biri 1.980 derken bir başka bayi 1.950 ye bırakıyor hatta biraz ciddi olsak bayide 10-15 daha düşeceklerine emindim. Malum sitede fiyatlar uçmuş vaziyette hele ki özellikle 116 lık cam tavansız life paket araçlara 1.7-1.8 paralar yazmışlar yazık cidden.

Eğer 116bg olan versiyon ise değiştirmeye değmez bence

öncelikle iki tane r-line kullanan birisi olarak r-line satılıp bi alt modele geçmek alışması zor bir olay olsa gerek. r-line koltukları güzel, 2 cm daha basık, dış görünüşte büyük farklar var piano black parçalar style yok, bağımsız süspansiyonlar kullanım modları say say bitmez
eğer bütçeniz elveriyorsa 8.5 r-line geçebilirsiniz bu ara liste fiyatından 200-300 K indirim yapıyorlar.

Merhaba,
A3, a200 AMG+, biraz daha kmli A4 veya formentor a falan değebilir ama bu değişikliği 350 bin karşılığında yapmak avantajlı kredi durumu yoksa (sıfır faizli falan) cok manalı gelmedi bana,

Geri
Üst Alt