Golf 8 1.0 R-Line Satılıp 8.5 style alınır mı?

Asla yapmazdım. Burda sizi aldatan motor oluyor ama 1.5 e geçsem audi a3 sedana filan geçerim. Motordan arttırıp Rline karizması da gidecek. Performans istiyorsanız sabredip daha radikal bir değişim yapılmalı. E tabi sizce olan istisnai fikirlere saygım sonsuz.

hocam 3 silindir motorların ömrü hakkında nedense pek bir bilgi bulunmuyor internette.

yüksek kmler yapmayı düşünüyorsanız 1.5 150 lik olmak kaydıyla geçmek mantıklı.

size tavsiyem 8.5 150 liği önce bi kullanın bakın her şeyine eğer bütçenizi zorlamaya değecekse bize hayırlı olsun demek düşer :)

ayrıca octavialara baktınız mı? geçen ay baktığımda 1.800 bandında idi 1.5 tsi 150 lik yine fakat boş paket

hocam 3 silindir motorların ömrü hakkında nedense pek bir bilgi bulunmuyor internette.

yüksek kmler yapmayı düşünüyorsanız 1.5 150 lik olmak kaydıyla geçmek mantıklı.

size tavsiyem 8.5 150 liği önce bi kullanın bakın her şeyine eğer bütçenizi zorlamaya değecekse bize hayırlı olsun demek düşer :)

ayrıca octavialara baktınız mı? geçen ay baktığımda 1.800 bandında idi 1.5 tsi 150 lik yine fakat boş paket
Octavia kullandım 2024 model geçen hafta test ettim maalesef golfümdeki hissiyatı alamadım. 1.5-1.0 farkı ise alt devirlerde pek fark etmiyor daha çok 80-90 dan sonra belirmeye başlıyor 1.0 da sanki dizel 1.6 tdi hissi alıyorsun şehir içi hızlarda çok atak.

Geri
Üst Alt