- İsim
- Ogz
Litre fiyatı ne görünüyor?parça kodu 50700SVW-LA
Litre fiyatı ne görünüyor?parça kodu 50700SVW-LA
Shell değil, Shell Helix.
VW logolu yağları Shell Helix tarafından dolduruluyor.
Yakıtı Shell'den alıyorsak yağının Shell Helix olması gayet olumlu bir seçim olur.
Ayrıca spesifikasyon olarak bakılınca Shell Helix Ultra Prof.0W-30 , Castrol 5W-30'a göre daha geniş bir aralığa sahip.
Seçme olanağınız var aslında.
Servisi arayarak hangi yağ kullandıklarını sorabilirsiniz.
50700VWSH Shell Helix
50700VWCA Castrol
50700SVW-LA Lubex olduğu anlaşılıyor.
vOlkSwaGen, yeni yağ hayırlı olsun..
Nasıl bir yaptırım oluyormuş? Tecrübe etmişler mi bunu servis yoksa dışarıdan yağ almayalım diye ürettikleri müşteriye sundukları bahane mi?Yetkili serviste Almanya Shell konusunda dikkatli davranıyor dediler. Shell ve Castrol harici yağ koyulmasının büyük yaptırımları oluyormuş servislere. 200 bin km aracım, her bakım serviste yapıldı ve Shell yağdan oldukça memnunum.
Yetkili servisler kontrol ediliyormuş. Shell ve Castrol dışı yağ kullanılmıyor yetkili servislerde dediler. Zaten ben de farklı marka kullanan bir servise denk gelmedim. Yetkisi elinden alınıyor dediler.Nasıl bir yaptırım oluyormuş? Tecrübe etmişler mi bunu servis yoksa dışarıdan yağ almayalım diye ürettikleri müşteriye sundukları bahane mi?
Lubex yağ kullanan servis aramızdan ayrıldı diyebilir miyiz o zaman?Yetkili servisler kontrol ediliyormuş. Shell ve Castrol dışı yağ kullanılmıyor yetkili servislerde dediler. Zaten ben de farklı marka kullanan bir servise denk gelmedim. Yetkisi elinden alınıyor dediler.
Eğer söylenenler doğruysa kesinlikle diyebiliriz.Lubex yağ kullanan servis aramızdan ayrıldı diyebilir miyiz o zaman?
Demek ki yeterli denetleme yok. HayırlısıEğer söylenenler doğruysa kesinlikle diyebiliriz.
Hazır konusu geçmişken yeni duyduğum yerli yağımıza detay ekleyelim..
Bilindiği üzere ve yukarıda alıntı yaptığım Shell Helix'un araçlarımız ile uyumlu olan 0w30 ile Castrol 5w30 detaylarını daha önce olduğu gibi buraya da eklemiştim.
Yeniden ekleyelim.
Karşılaştırabilmek adına Lubex 5w30 yağ spesifikasyonlarını da ekleyerek durumu biraz daha detaylandırabiliriz..
Ekli dosyayı görüntüle 81067
Sıralayacak olursam ;
1. Shell Helix
2. Lubex
3. Castrol
Kısaca teknik verilere göre yeni yağ Castrol'den daha iyi performans verecek gibi duruyor.
Servisin uygun fiyatlı olarak sunacağını pek zannetmiyorum..
Ne diyelim , yeni yağ hayırlı olsun.
Hazır konusu geçmişken yeni duyduğum yerli yağımıza detay ekleyelim..
Bilindiği üzere ve yukarıda alıntı yaptığım Shell Helix'un araçlarımız ile uyumlu olan 0w30 ile Castrol 5w30 detaylarını daha önce olduğu gibi buraya da eklemiştim.
Yeniden ekleyelim.
Karşılaştırabilmek adına Lubex 5w30 yağ spesifikasyonlarını da ekleyerek durumu biraz daha detaylandırabiliriz..
Ekli dosyayı görüntüle 81067
Sıralayacak olursam ;
1. Shell Helix
2. Lubex
3. Castrol
Kısaca teknik verilere göre yeni yağ Castrol'den daha iyi performans verecek gibi duruyor.
Servisin uygun fiyatlı olarak sunacağını pek zannetmiyorum..
Ne diyelim , yeni yağ hayırlı olsun.
Castrol yerine tercih edilebilir.Sonuç olarak yetkili servis LUBEX yağı koyarsa ? Kabul edecekmisiniz ? Kader kısmet nasip talih yazgı bu yağmış yetkili servis kullanıyosa vardır bu işte de bi hayır deyip gececekmisiniz ?