Yetkili Servis İlk Bakım - Hava Polen Filtre Sorunsalı

Yetmezmiş gibi birde henüz 15 aylık aracında fren hidroliklerinide değiştirmeye kalkıp 16.000 ₺ olarak teklif ettiler. Reddettikten sonra normal 30 bin teklifi iletildi.
Hidrolik yetkili serviste ucuz oluyordu. Demek ki iyi zam yapmışlar.

fiyat çok yüksek değilmi 1.5-2 ay önce tamaş otomotivde 10 bin tl ye manifold contaları ve egzoz kelepçeleri dahil bakım yaptırdım hava filtresi k&n olduğu için değiştirmiyorum(kutu içi filtreyi herkese öneririm) poleni filtresi de servisteki arkadaşlar takamadığı için kendim takıyorum ayrıca cam suyu gibi şeyleri de çıkarın bence çünkü cam suyu koymuyorlar genelde hortumdan su basıyor 3 defa denk geldim hepsinde ayrı şişeden dur abi getirelim biz dediler sıkıştırınca ayrıca artık vw servislerini anlayamıyorum rutin bakımda değişmesi gereken hiçbir şeyi değiştirmiyor neredeyse yakında yağ da 30 bin km olursa şaşırmam geçen bakım yağ filtresini bile değiştirmemişler kendi taktığım ürünlerin üstüne işaret atarım her zaman çizdiğim çizik olduğu gibi duruyordu :)
Değiştirmemek ne ya, yetkili servisi değişin.

Teşekkür ederim hocam.

Taktıkları polen filtresi karbonlu polen mi?

Cam suyunu da araç haznesine koymayıp şişe olarak 1 litre verebiliyorlar mı? Şişeyle verince fiyat değişiyor mudur?

Karbonlu idi benim gördüğüm benim su azdı şişede içine döktüler istanbul avekte en sevdiğim şey camdan aracını izliyorsun:)

Teşekkür ederim hocam.

Taktıkları polen filtresi karbonlu polen mi?

Cam suyunu da araç haznesine koymayıp şişe olarak 1 litre verebiliyorlar mı? Şişeyle verince fiyat değişiyor mudur?
cam suyunu bana veriyorlar genelde etiketli bi şekilde polen filtresi de karbonlu oluyor içinde siyah partikülleri görebilirsiniz

Genelde zibuzu mu neydi ondan indirim yapıyorlar benim eski aracımın garantisi bittiğinde de yapmışlardı belki ondan düşük olabilir zaten garanti olmasa servisin önünden geçmeyeceğiz bu gidişle...
yaş indirimi bakımda geçiyormu bilmiyorum fakat 100 bin tl lik işi 54 bin tl ye yaptırdım yıl ortalarında volanından egr sine kadar 1 ay serviste yattı araç ama şunu net bi şekilde söyleyebilirim ki aracınızı hemen çıkarmayın yetkili servise bırakıyorsanız benim işim beklemeye gelmediği için sabah verip akşam alıyorum aracı o yüzden hep bi aksilik çıkıyor üst müdürümde passat var 1.6 tdi b8 yurt dışına çıktığı zamanlar araba bakıma girer genelde 3-4 gün kalır serviste doğuş oto da ve aracı 450 binde tertemiz bi araç gerçekten Volkswagenin dediği gibi yetkili servis e gelin volkswageniniz volkswagen kalsın (hatırladığım bu) gerçekten de uyan bir söz bence

Değiştirmemek ne ya, yetkili servisi değişin.
en son ki fırçadan sonra genelde servislerde formenler beni buluyor artık bi keresinde davlumbazımı kırdılar bende daha önceden kırdığım için tek almak istemiştim bana 3 lü şekilde takım olarak satıldığını söylemişlerdi çıkmacıdan orjinal almıştım 1 adet daha sonrasında serviste volanı düşürerek davlumbazı kırmış çırak tekini değiştiriyoruz demişlerdi bende ısrar ettim bana tekini vermiyorsunuz bana tek satılmıyorsa takım takılacak araca demiştim 2 davlumbaz 1 muhafaza bedavaya gelmiş oldu hep servis kazanacak değil ya verdikleri teklifler daha komikti davlumbazı iş emri olarak yansıtalım pasta cila hediyemiz olsun istemeyince bi bakım hediyemiz olsun demişlerdi istemedim daha sonrasında taktılar mecbur :)

yaş indirimi bakımda geçiyormu bilmiyorum fakat 100 bin tl lik işi 54 bin tl ye yaptırdım yıl ortalarında volanından egr sine kadar 1 ay serviste yattı araç ama şunu net bi şekilde söyleyebilirim ki aracınızı hemen çıkarmayın yetkili servise bırakıyorsanız benim işim beklemeye gelmediği için sabah verip akşam alıyorum aracı o yüzden hep bi aksilik çıkıyor üst müdürümde passat var 1.6 tdi b8 yurt dışına çıktığı zamanlar araba bakıma girer genelde 3-4 gün kalır serviste doğuş oto da ve aracı 450 binde tertemiz bi araç gerçekten Volkswagenin dediği gibi yetkili servis e gelin volkswageniniz volkswagen kalsın (hatırladığım bu) gerçekten de uyan bir söz bence

Geçiyor evet...

IMG_2103.jpeg
IMG_2104.jpeg
IMG_2105.jpeg

Geri
Üst Alt