Passat b9 vs Golf 8.5

İsim
Deniz
Araç
Polo Life
Herkese merhabalar Öncelikle başlıkta da Gördüğünüz üzere yeni bir araç alma fikrim var şu an iki araç arasında kaldım bir tanesi Life paket Golf 8,5 iken diğer araç ise İmpression paket Passat, metalik renk ile beraber golf 1745, passat ise 1980, sizlerinde genel düşüncesini merak ettim, iyi günler.

Herkese merhabalar Öncelikle başlıkta da Gördüğünüz üzere yeni bir araç alma fikrim var şu an iki araç arasında kaldım bir tanesi Life paket Golf 8,5 iken diğer araç ise İmpression paket Passat, metalik renk ile beraber golf 1745, passat ise 1980, sizlerinde genel düşüncesini merak ettim, iyi günler.
Türkiyede station wagon araçlar maalesef tutmuyor, ileride satışta passat'ta sıkıntı yaşayabilirsiniz. Ancak benim tercihim passat olurdu. İç mekan daha kaliteli geldi gözüme

Bende zamaninda bu ikilemde kalmistim.Bence tamamen kullanim aliskanliginizla ilgili tercih yapmalisiniz.Golf kullanim cok pratik cok rahat bir araba.Passat oldukca buyuk ve hacimli.Buyuk genis araba kullanirken alisirim sikinti yasamam derseniz Passat ama ben pratik olsun vizir vizir takilayim derseniz Golf derim.Ben bir sure buyuk arac denedim bana gelmedi saattim Golf aldim.

SKODA SUPERB için fiyat aldınız mı? SW PASSAT yerine çok iyi bir alternatif olabilir
Sitede fiyat böyle

Ekli dosyalar

• skoda.JPG
    skoda.JPG
    97.7 KB · Görüntüleme: 29
  • pasat.JPG
    pasat.JPG
    141.5 KB · Görüntüleme: 29
Donanımda neler fark ediyor.
İmpression ismi biraz korkunç geliyor, yıllarca midline plus kullandığım için.

Bagaj ve geniş iç mekan ne kadar gerekli sizin için ?

BYD SEAL UDMI BEKLEYIN HOCAM BU FIYATLARA CIKMASI BEKLENIYOR TAVSIYEM BU YÖNDE OLUR.Veya 2023 model temız yine bu paralara guzel tiguan olabilir. Passatın boşunu almazdım o kılasmanda ayrıca o paraya golf almakta ayrı bir tezat olur. O paraya bence en mantıklısı suv bakmanız olur. Austral,ford kuga, byd, syangyong torres nissan qassai gibi modeller bence incelenebilir.

Donanımda neler fark ediyor.
İmpression ismi biraz korkunç geliyor, yıllarca midline plus kullandığım için.

Bagaj ve geniş iç mekan ne kadar gerekli sizin için ?
Hacim ihtiyacım yok fakat kullanması zevk veriyor özellikle uzun yolda. Temel ihtiyaç olarak sadece kararan dikiz aynası eksik

Kısa süre mi yoksa uzun yıllar mı kullanmayı düşünüyorsunuz ?

Geri
Üst Alt