fındıkmotor
Üye
maksimum 7 8 sene binerimKısa süre mi yoksa uzun yıllar mı kullanmayı düşünüyorsunuz ?
maksimum 7 8 sene binerimKısa süre mi yoksa uzun yıllar mı kullanmayı düşünüyorsunuz ?
Passat B9 tercih edilebilir gibi düşünüyorum. Bir de test sürüşü yapmadıysanız her iki modelle de bir deneyin.maksimum 7 8 sene binerim
Neden hocam ?ikisinide almam
Anladım hocam, uzun yıllar kullanmayı hedeflediğiniz için sonrasını düşünmeyi bir kenara bırakın bence...Hacim ihtiyacım yok fakat kullanması zevk veriyor özellikle uzun yolda. Temel ihtiyaç olarak sadece kararan dikiz aynası eksik
ikiside yeni platform, pek çok sorunlar var özellikle asistan sistemler üzerine. ayrıca station wagon araç iğrenç bir kasa, türkiyede hiç piyasası yok göze bile hitap etmiyor zevkler tartışılmaz ama tr için berbat bir seçim, golf 8 ile 8.5u ayıran özellik asistan sistemler + mib4 bu fark için sıfır 8.5'a geçmek yerine delikanlı golf 7.5 alırım. illede bu altyapıya hayran kalsaydım yeni tiguan tercihim olurdu, dap dar kasvetli golf 8.5 tercih etmezdim.Neden hocam ?
Meraktan soruyorum sadece.
Anladım hocam, bilinen kronik problemler 1 - 2 yıldan çözülür umarım da o zaman alırım diyordum.ikiside yeni platform, pek çok sorunlar var özellikle asistan sistemler üzerine. ayrıca station wagon araç iğrenç bir kasa, türkiyede hiç piyasası yok göze bile hitap etmiyor zevkler tartışılmaz ama tr için berbat bir seçim, golf 8 ile 8.5u ayıran özellik asistan sistemler + mib4 bu fark için sıfır 8.5'a geçmek yerine delikanlı golf 7.5 alırım. illede bu altyapıya hayran kalsaydım yeni tiguan tercihim olurdu, dap dar kasvetli golf 8.5 tercih etmezdim.
Tiguana dq381 koyup passata dq200 koymakPassat b9 1.5tsi dq200 şanzımanla geliyor kesin bilgidir. Servisten teyit ettim bu bilgiyi.