Passat b9 vs Golf 8.5

passat b9 aliexpressde satılan saçma elektirikli arabalara benziyor 😄 😄 😄 sıfır almıycaksanız elegance paket b8.5 makyajlı passatlara bakabilirsiniz veya skoda superb bakın

Hacim ihtiyacım yok fakat kullanması zevk veriyor özellikle uzun yolda. Temel ihtiyaç olarak sadece kararan dikiz aynası eksik
Anladım hocam, uzun yıllar kullanmayı hedeflediğiniz için sonrasını düşünmeyi bir kenara bırakın bence...
Araçtan aldığınız keyif, verim ve beklentilerinizi karşılaması önemli.
Biz de Astrayı alırken min 10 sene değişmeden kullanalım hedefiyle aldık. Satılır mı değeri düşer mi hiç umrumda değil...

Neden hocam ?
Meraktan soruyorum sadece.
ikiside yeni platform, pek çok sorunlar var özellikle asistan sistemler üzerine. ayrıca station wagon araç iğrenç bir kasa, türkiyede hiç piyasası yok göze bile hitap etmiyor zevkler tartışılmaz ama tr için berbat bir seçim, golf 8 ile 8.5u ayıran özellik asistan sistemler + mib4 bu fark için sıfır 8.5'a geçmek yerine delikanlı golf 7.5 alırım. illede bu altyapıya hayran kalsaydım yeni tiguan tercihim olurdu, dap dar kasvetli golf 8.5 tercih etmezdim.

ikiside yeni platform, pek çok sorunlar var özellikle asistan sistemler üzerine. ayrıca station wagon araç iğrenç bir kasa, türkiyede hiç piyasası yok göze bile hitap etmiyor zevkler tartışılmaz ama tr için berbat bir seçim, golf 8 ile 8.5u ayıran özellik asistan sistemler + mib4 bu fark için sıfır 8.5'a geçmek yerine delikanlı golf 7.5 alırım. illede bu altyapıya hayran kalsaydım yeni tiguan tercihim olurdu, dap dar kasvetli golf 8.5 tercih etmezdim.
Anladım hocam, bilinen kronik problemler 1 - 2 yıldan çözülür umarım da o zaman alırım diyordum.
Mk7 ve mk7.5 güzel ama birlikte 8. yıla başlıyoruz sıkıldım, değişiklik arıyor insan.

SW araç 2. el alınır ?

Ne demek simdi bu ?

SW aracı bayiden alan sıfır araç hava parasını pesinen üstlenmiş olur.

Sıfırı xxx lira olan sw araç

2. elde sw değer kaybı düşüldükten sonra ilana düser (1000 km- 2000 km olsun)

İstedigi kadar vw / vag / passat olsun

Araç sw ise bayiden çıkarırken şişirme "passat" isim hakkı parasını verilir mecburen

Aracı satarken sw kasa farkını fiyattan düşer.

Kural budur.

Sw araç 2. El alınır .

Geri
Üst Alt