- İsim
- Ahmet
- Araç
- 2013 1.2 TSI Midline Plus Manuel
Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın aracınızı.
Yukarı doğru kapanıyor 45 derecelik açıylaHerkese merhabalar, ben de aranıza 8.5 impression ile katılmış bulunuyorum. Araç keyifli fakat bir sorum var, bu aynaları nasıl kapatıyoruz ya. Kuvvet uyguladıgımizda elimizde kalacak gibi hissettiriyor, bir puf noktasi var midir acaba.Ekli dosyayı görüntüle 80238
Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanınBende aranıza yeni katıldım impression
burdan çok bilgi ediniyoruz emeği geçen herkese teşekkürler Ekli dosyayı görüntüle 80243
Bende aranıza yeni katıldım impression
burdan çok bilgi ediniyoruz emeği geçen herkese teşekkürler Ekli dosyayı görüntüle 80243
Hayırlı olsun, hoşgeldiniz.Herkese merhabalar, ben de aranıza 8.5 impression ile katılmış bulunuyorum. Araç keyifli fakat bir sorum var, bu aynaları nasıl kapatıyoruz ya. Kuvvet uyguladıgımizda elimizde kalacak gibi hissettiriyor, bir puf noktasi var midir acaba.Ekli dosyayı görüntüle 80238
Hoşgeldiniz, hayırlı olsun.Bende aranıza yeni katıldım impression
hayırlı olsun ufak bir tüyo vermek isterim klima kontrol butonlarına uzun basınca istediğiniz gibi kişileştirebiliyorsunuz.Bende aranıza yeni katıldım impression
birşey dikkatimi çekti klima kontrolünde sağ taraftaki butonlar sanki sizde 3 tane gibi ben 2 taneden fazla ekliyemiyorum o tarafa.Herkese merhabalar, ben de aranıza 8.5 impression ile katılmış bulunuyorum. Araç keyifli fakat bir sorum var, bu aynaları nasıl kapatıyoruz ya. Kuvvet uyguladıgımizda elimizde kalacak gibi hissettiriyor, bir puf noktasi var midir acaba.Ekli dosyayı görüntüle 80238
Nasıl ekliyorsunuz tuşbirşey dikkatimi çekti klima kontrolünde sağ taraftaki butonlar sanki sizde 3 tane gibi ben 2 taneden fazla ekliyemiyorum o tarafa.