Herkese İyi Forumlar 8.5 Golf

Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın aracınızı.

Herkese merhabalar, ben de aranıza 8.5 impression ile katılmış bulunuyorum. Araç keyifli fakat bir sorum var, bu aynaları nasıl kapatıyoruz ya. Kuvvet uyguladıgımizda elimizde kalacak gibi hissettiriyor, bir puf noktasi var midir acaba.1000028863.jpg

Teşekkürler sonunda kapatabildim, kopacak gibi hissettirdiği için fazla zorlamak istememistik, biraz zorlayinca sonunda kapatabildim.

Herkese merhabalar, ben de aranıza 8.5 impression ile katılmış bulunuyorum. Araç keyifli fakat bir sorum var, bu aynaları nasıl kapatıyoruz ya. Kuvvet uyguladıgımizda elimizde kalacak gibi hissettiriyor, bir puf noktasi var midir acaba.Ekli dosyayı görüntüle 80238
Hayırlı olsun, hoşgeldiniz.
Aynalar için kaba kuvvetten korkmayın :)

Herkese merhabalar, ben de aranıza 8.5 impression ile katılmış bulunuyorum. Araç keyifli fakat bir sorum var, bu aynaları nasıl kapatıyoruz ya. Kuvvet uyguladıgımizda elimizde kalacak gibi hissettiriyor, bir puf noktasi var midir acaba.Ekli dosyayı görüntüle 80238
birşey dikkatimi çekti klima kontrolünde sağ taraftaki butonlar sanki sizde 3 tane gibi ben 2 taneden fazla ekliyemiyorum o tarafa.

Geri