Golf 8.5 direksiyon trim sesine benzeyen ses

Kitka

Yeni Üye
İsim
Cevat çiçek
Araç
Golf
Merhaba arkadaşlar aracı sıfır aldım 3 hafta oldu direksiyonu sağ sol yaparken böyle bir trim sesi yapıyor ne olabilir servise gideceğim buna benzer bir sıkıntı yaşayanlar için konuyu açmak istedi. Süreci tekrar paylaşacağım

Not : videosunu sonradan ekleyebildim ( düzeltme )

Son düzenleme:

Bende çevirirken değilde direksiyonun içinden bir yerden az bozuk yolda giderken ciddi bir trim sesi geliyor her zaman gelmiyor belli frekansı yakaladığında geliyor aynı ses 1.5ecotsi ibiza FR da aynı yerden geçince geliyordu çok garipsedim :D

Bende çevirirken değilde direksiyonun içinden bir yerden az bozuk yolda giderken ciddi bir trim sesi geliyor her zaman gelmiyor belli frekansı yakaladığında geliyor aynı ses 1.5ecotsi ibiza FR da aynı yerden geçince geliyordu çok garipsedim :D
Valla hocam 2-3 gündür dikkatimi çekti direksiyonu çevirirken plastik sesi geliyor tam olarak trim sesi çok garip yarın sabah servise göstericem bakalım muhtemelen biyerde plastik plastiğe temas ediyor çevirmeden herhangi bir ses yok çünkü

Sol arka kapı aç kapa yaparken gacır gucur ses çıkarıyor. Tam kafayı yemelik. Kontrol ettim görünürde sorun yok . Öküz arabası misali!!

Sol arka kapı aç kapa yaparken gacır gucur ses çıkarıyor. Tam kafayı yemelik. Kontrol ettim görünürde sorun yok . Öküz arabası misali!!
işaretlediğim yerdeki lastiğin alt ucu araca sürtünce ses geliyor olabilir, mk7 de öyle oluyordu. Yıllar geçince ses kayboldu unutmuştum ben de.

1000040274.png

İnternette bakınırken şikayet var VW konusu dikkatimi çekti. Sorunları okuyunca burda konuşulan konular inanın tırı vırı kalır.
Koltuk masajı çalışmayan 2024 tiguanlar,
Front asıst çalışmayan 2024 VW ler
Vites kolu arızalı VW ler
Tahrik hatası veren yolda kalan Taigolar,
3/4 ayda direksiyonu soyulup parçalanan VW,
Yazılım ve güncelleme bahanesiyle mağdur edilen tüketiciler,
Garantili ama onarılmayan araçlar, vs vs

Özellikle yeni tiguan da çok şikayet okudum belliki kronikleri fazla . Şaşırmadım.

Peki bu makinalar 80/100 bin km görebilecek mi? Görenler ne halde olacak ? Benim garantim bitti ancak garanti devam etseydi aracı ivedi olarak garantili şekilde satardım.
(Araç değişimine gittiğimde 2015/2019 arası pamdemi öncesi modellerden yazılımı ve elektroniği az olanlardan tercih edeceğim)

Geri
Üst Alt