Golf 8.5 direksiyon trim sesine benzeyen ses

Arkadaşlar öncelikle cevaplarınız için teşekkürler 😀 ama sizin bahsettiğiniz kadar basit bir mevzu çıkmadı bendeki
Bu sabah aracı servise götürdüm test sürüşü sırasında servisdeki arkadaşlarda duydu sesi direksiyonun alt kısmındaki plastiğin içinden geliyor ses araç dururken sağ sol yaptığımda trim sesi yazdım ama yay sesi gibide geliyordu sonuca geleyim :)

Aracı servise bıraktım bahsettiği parçanın ismini unuttum airbegin altında bir bölüm dedi ses izalasyonu yapılcak gerekiyorsa parça değişimine gidicez dediler :) bakalım yarın teslim alıcam sonucu size bilgilendiririm

Son düzenleme:
İnternette bakınırken şikayet var VW konusu dikkatimi çekti. Sorunları okuyunca burda konuşulan konular inanın tırı vırı kalır.
Koltuk masajı çalışmayan 2024 tiguanlar,
Front asıst çalışmayan 2024 VW ler
Vites kolu arızalı VW ler
Tahrik hatası veren yolda kalan Taigolar,
3/4 ayda direksiyonu soyulup parçalanan VW,
Yazılım ve güncelleme bahanesiyle mağdur edilen tüketiciler,
Garantili ama onarılmayan araçlar, vs vs

Özellikle yeni tiguan da çok şikayet okudum belliki kronikleri fazla . Şaşırmadım.

Peki bu makinalar 80/100 bin km görebilecek mi? Görenler ne halde olacak ? Benim garantim bitti ancak garanti devam etseydi aracı ivedi olarak garantili şekilde satardım.
(Araç değişimine gittiğimde 2015/2019 arası pamdemi öncesi modellerden yazılımı ve elektroniği az olanlardan tercih edeceğim)
Hocam buda bir yaklaşım tabiki ama yapabilecek bişeyde yok biraz kısmet işi bu işler her model ve markada illaki sorunlar çıkıyor ve çıkacakta önemli olan kısa sürede doğru çözümü uygulayabilmek

Bu arada yeni tiguanlarda gerçekten çok fazla şikayet varmış ve yazılımsalda sorun olduğu söyleniyor bunu satışcılarda dile getirdiler

Geri
Üst Alt