Su sızdırması hk.

hocam benimki biraz ayrı. kapıyı açtım havuzlu paspasın içi su. paspasın klipsinden de taban halısına sızmış su
Benim o kadar fazla değildi. Sızma olsaydi eşiğin oradaki yan halı kısım da ıslak olurdu. Bende kuru vaziyetteydi. Aracı bir gözlemleyin, servise giderseniz ya da bir sonuca ulaşırsanız paylaşırsanız seviniriz.

O si
Araç daha çok yeni ayrıca kapı içine cam fitilinden sızan su hoparlörle muhatab oluyorsa bu bir tasarım hatasıdır.Su alan tarafı kaldırıma çıkartarak parketme durumu var mı merak ettim
O şıkkı eledik hocam. O tahliye delikleri tikaliysa oluyormuş. Kapıda birikip hoparlör seviyesine çıkıp silikondan sizarmis. Bendeki kapı açıldığında içeri yukarıdan akan suymuş.

Sağ yada sol iki tekeri kaldırıma çıkartarak parketme durumunda gövde kasılarak kapı fitillerinde boşluk yapabiliyor dolayısıyla yağışta içeri su sızabilir golf4 aracımda bu durumu yaşamıştım

Herkese günaydın.
Sabah çocuğu okula bıraktıktan sonra farkettim. Sol arka kapi tarafından su sızıntısı olmuş. Yan döşemede ıslaklık yok ama kapi içi ve resimde gösterdiğim yerler ıslak. Paspasa dahi gelmiş.
Kapılar ve camlar sorunsuz kapanmış konumdaydı. Önerilerinizi bekliyorum.
Syg.
Geçmiş olsun kapı iç fitile kadar olan yerler su alabiliyor önemli olan kapı iç fitilinde içeri girmemesi golf 7 lerde hoparlör çevresinden içeri su alıyordu kronik kapı ayarı gerekebilir

O si

O şıkkı eledik hocam. O tahliye delikleri tikaliysa oluyormuş. Kapıda birikip hoparlör seviyesine çıkıp silikondan sizarmis. Bendeki kapı açıldığında içeri yukarıdan akan suymuş.
Birikmekten değil kardeş çoğunlukla dış cam sıyırıcıdan gelen su hoparlör etrafındaki contada bozulma çatlak gibi birşey varsa su içeri akıyor

2013 golf 7 aracımda benzer sorun bende yaşamaya başladım. Tahliye deliklerinde bir tıkanıklık sezmedim ama yine de bir tel vasıtası ile ikisini de açmaya çalıştım.
Deliklerden birisi ( kapı kilidine yakın olan) dikdörtgen şeklindeyken, diğeri ( hoparlör altında olan) daha bi yuvarlak gibiydi. Ordan tahliye yapması biraz zor olur gibi. Ora şişerse dikdörtgen olandan arkadan yapabilir. İkisi de şişerse hoparlöre basabilir.

20241123_180225.jpg

Geri
Üst Alt