Security access ve ayak aydinlatma yardim

Maywen

Üye
İsim
Egemen
Araç
Golf 5
Merhaba herkese, aracim Golf 5 security access olarak 31347 deniyorum ancak kabul etmiyor mouse imlecini uzerinde beklettigimde de herhangi bir sifre cikmiyor dogru sifreyi bilen var mi?
Diger sorum ise Golflerde 3c0 kodlu bcm olan araclarda hep acik ayak aydinlatma kodlamasi bulunmuyor ancak daha once biryerde ayak aydinlatmasinin ambiyans aydinlatma olarak kodlanabildigi ve o sekilde acik kaldigi ancak kapilar acilinca yanmayacagi soylenmisti. Bunun kodlamasini nasil yapabilirim bilen veya yardimci olabilecek olan var mi?
tesekkurler simdiden

Ekli dosyalar

• IMG_4310.jpeg
    IMG_4310.jpeg
    743.4 KB · Görüntüleme: 11

Golf 5te bcm securitye gerek yok direk kodlayabilirsiniz.
Byte 16 bit 7 aktif ederseniz, ayak aydinlatmalar icerideki kirmizi ambiyanslarla beraber yanarlar.

Golf 5te bcm securitye gerek yok direk kodlayabilirsiniz.
Byte 16 bit 7 aktif ederseniz, ayak aydinlatmalar icerideki kirmizi ambiyanslarla beraber yanarlar.
hocam byte 16 bit 7 3c8 kodlu bcmlerde var 2008 model olanlarin bcmleri o koda sahip. benim araba 2006 model 3c0 kodlu bcmye sahip bunlarda o byte ve bit yok. Ambiyans olarak kodlanmasi gerekiyormus. Onu nereden kodlayacagim konusunda yardimci olabilir misiniz…

hocam byte 16 bit 7 3c8 kodlu bcmlerde var 2008 model olanlarin bcmleri o koda sahip. benim araba 2006 model 3c0 kodlu bcmye sahip bunlarda o byte ve bit yok. Ambiyans olarak kodlanmasi gerekiyormus. Onu nereden kodlayacagim konusunda yardimci olabilir misiniz…
O zaman sizde destek yoktur. Bilgim buraya kadar 😀

Geri
Üst Alt