🧿 Golf8 Eibach Pro Kit Spor Yay Montajı

metinkar

Uzman Üye

İsim
Metin
Araç
Golf8 Life
Merhaba arkadaşlar yay konusunu da açayım (Şubat 2024 Montaj) alacaklar için bir klavuz olsun her eibach alınmaz diye başlayalım...

Ve eibach pro kit montajım,

Pars Car Servis Bağcılar-Güngören Sanayi Sitesi İstanbul
Fatih ( +90 (505) 341 16 97 ) Ustamızın özel servisinde tamamlandı...
https://www.instagram.com/parscarservice?igsh=MTJ0cjlxd3lzdnd5OQ==

Birlastan bire bir görüşerek aldım...
Herkese de orayı öneririm sonuçta Sabahcı sahtesi olmaz...
https://www.instagram.com/birlasperformance?igsh=MWFhdjBybXZiNDF6NQ==

Aşağıdaki kodlara çok dikkat edelim...

1.0 etsi araç için kodu da paylaşıyorum...

Kutu üzerinde dış kod yazacak...

Dış kod
E10-85-051-01-22

Kutuyu açtığınız zaman bu kodlar yazacak...

F11-15-021-01-VA
F1540002

IMG_2385.jpeg

Görsel olarak birkaç tane fotoğraf paylaşıyorum sizde aracınızla taktırmak istiyorsanız görüntünün bu şekilde olacağını rahat bir şekilde görebilirsiniz...

IMG_2371.jpeg
IMG_2370.jpeg
IMG_2368.jpeg

IMG_2369.jpeg

IMG_2374.jpeg
IMG_2383.jpeg
IMG_2176.jpeg
IMG_2376.jpeg

Son düzenleme:

Fiyat ve ödeme kolaylığı hakkında bilgi verirseniz benim gibi düşünen ama cesaret edemeyen arkadaşlar için faydalı olacaktır :)

Merhaba arkadaşlar yay konusunu da açayım (Şubat 2024 Montaj) alacaklar için bir klavuz olsun her eibach alınmaz diye başlayalım...

Ve eibach pro kit montajım,

Pars Car Servis Bağcılar-Güngören Sanayi Sitesi İstanbul
Fatih ( +90 (505) 341 16 97 ) Ustamızın özel servisinde tamamlandı...
https://www.instagram.com/parscarservice?igsh=MTJ0cjlxd3lzdnd5OQ==

Birlastan bire bir görüşerek aldım...
Herkese de orayı öneririm sonuçta Sabahcı sahtesi olmaz...
https://www.instagram.com/birlasperformance?igsh=MWFhdjBybXZiNDF6NQ==

Aşağıdaki kodlara çok dikkat edelim...

1.0 etsi araç için kodu da paylaşıyorum...

Kutu üzerinde dış kod yazacak...

Dış kod
E10-85-051-01-22

Kutuyu açtığınız zaman bu kodlar yazacak...

F11-15-021-01-VA
F1540002

Ekli dosyayı görüntüle 79682

Görsel olarak birkaç tane fotoğraf paylaşıyorum sizde aracınızla taktırmak istiyorsanız görüntünün bu şekilde olacağını rahat bir şekilde görebilirsiniz...

Ekli dosyayı görüntüle 79683
Ekli dosyayı görüntüle 79684
Ekli dosyayı görüntüle 79685

Ekli dosyayı görüntüle 79687

Ekli dosyayı görüntüle 79688
Ekli dosyayı görüntüle 79689
Ekli dosyayı görüntüle 79690
Ekli dosyayı görüntüle 79691

İyi günlerde kullanman dileğiyle abi. 1'parmak kadar daha iner muhtemelen tam oturunca. Benim sportline'yi ilk taktığım zamanki ölçüsüyle söktüğümdeki ölçüsü arasında 1.3cm fark vardı..

İyi günlerde kullanman dileğiyle abi. 1'parmak kadar daha iner muhtemelen tam oturunca. Benim sportline'yi ilk taktığım zamanki ölçüsüyle söktüğümdeki ölçüsü arasında 1.3cm fark vardı..

Ben şubat ayında taktım ortalama 10bin km yaptık muhtemelen oturdu😅

Ben şubat ayında taktım ortalama 10bin km yaptık muhtemelen oturdu😅
Oturmuştur oturmuştur abi :D Çok şık duruyor jant orijinal olduğu için replika 18" lerdeki gibi kücük durmuyor. İlk bakışta 19" andırıyor gözüm replika bergamoya çok alışmış orijinali 18.5 gibi geldi bir an

Konfor farkı, yol tutuş veya ekstrem artı eksi yorumlarınızı alabilir miyiz @metinkar

bazı arkadaşlar derki; orjinal amortisörler ile kullanılması sıkıntı çıkrabilir. style paket için düşünüyorum. soru işaretlerimde var ama..

şimdi sordugun soruyla alakalı cevap o kadar uzun ki forum da zaten konu ve yorumlar var o bazı arkadaşlar önce onları okumalı...

o işe girersek çıkamayız içinden biz basit bir uygulamadan bahsediyoruz sen orjinal amortisörüme bir şey olmasın ilerde diyorsan 1000-3000€ arası da satılan sağlam bir coile geçeceksin...

IMG_2392.jpeg
IMG_2391.jpeg

beni zaten bilen bilir ben araştırmadan birşey almam ben bunu takıp rahat ediyorsam herkes eder kaldıki tek kelime ile mükemmel yazdım normalde yorum bile yapmamam lazım düşünüyorsan paranda varsa yap yarına erteleme...

Son düzenleme:

şimdi sordugun soruyla alakalı cevap o kadar uzun ki forum da zaten konu ve yorumlar var o bazı arkadaşlar önce onları okumalı...

o işe girersek çıkamayız içinden biz basit bir uygulamadan bahsediyoruz sen orjinal amortisörüme bir şey olmasın ilerde diyorsan 1000-3000€ arası da satılan sağlam bir coile geçeceksin...

Ekli dosyayı görüntüle 79718
Ekli dosyayı görüntüle 79719

beni zaten bilen bilir ben araştırmadan birşey almam ben bunu takıp rahat ediyorsam herkes eder kaldıki tek kelime ile mükemmel yazdım normalde yorum bile yapmamam lazım düşünüyorsan paranda varsa yap yarına erteleme...

Arkadaşımın aracında Jom Blueline coilover mevcut metin abi . Araç çok çok sert sekme falan yok ancak araç gerçekten sert . Ben bizim sanayi tipi coillerden bi farkını göremedim jom blueline'nin . A3'de eibach sportline den hedef coilovere geçtim. Şu an en alçağın bir üstü 1.kademede. Konfor farkı yaşamadım desem yersiz olmaz. Sadece kayışdağı tarafında aşırı bozuk bi yol var orada sertlik bir nebze hissediyorum harici aynı. Kw'yi meraktayım bir sonraki aracım için veya binmeye devam edersem a3 için değerlendireceğim.

Geri
Üst Alt