Niye hocam kale iyiymişal birini vur ötekine ikisinide araca takmam
Değişmesi zor bir parça. Kale iyi diyorsalar iyidir. Kafam rahat olsun, alman üreticileri olabilir. Febi, swag veya valeo gibi gibi.Selamlar aracının kalorifer petegini degisecegim.
Kale yi çok övüyorlar teklif aldığım firma Kale için 1700 wisco için 1000 tl fiyat verdi neredeyse yarısı kadar daha uygun ne yapsam bilemedim
Evet haklısınız da 4 5k civarı bizde kötünün iyisi hesabina kaçtık memnun olanlar da var bakalım değişimi yapacağım kendim görecegizİkisi de kalitesi iyi olmayan ürünlerdir, Bu markaları önermelerinin sebebi tedarikçilerden uygun fiyata tedarik edip yüksek kâr marjı ile satmaya elverişli olmasıdır,
BEHR (Mahle) piyasada alabileceğiniz en kaliteli üründür, sonrasında kalite olarak sırasıyla Denso ve Valeo gelir.
Elim yatkın hocam tüm bakımlarımi ben yapıyorum bu tarz işlerden de anlıyorum tüm acemligimi golf 5 aracımda attım Bi motor indirmedigim kalmıştı bide makina mezunu oluncaDeğişmesi zor bir parça. Kale iyi diyorsalar iyidir. Kafam rahat olsun, alman üreticileri olabilir. Febi, swag veya valeo gibi gibi.