Kale mi ? Wisco mu ?

golfcu91

Katılımcı Üye

İsim
burhan
Selamlar aracının kalorifer petegini degisecegim.
Kale yi çok övüyorlar teklif aldığım firma Kale için 1700 wisco için 1000 tl fiyat verdi neredeyse yarısı kadar daha uygun ne yapsam bilemedim

al birini vur ötekine ikisinide araca takmam

Dandik ürünler hocam valeo denso tarzı fiyatı yüksek ama performanslı orjinal ürünleri tercih etmelisiniz, yok ben en ucuzu olsun ama iyi olsun diyorsan iyi değil ama kale seçmeniz lazım.

İkisi de kalitesi iyi olmayan ürünlerdir, Bu markaları önermelerinin sebebi tedarikçilerden uygun fiyata tedarik edip yüksek kâr marjı ile satmaya elverişli olmasıdır,

BEHR (Mahle) piyasada alabileceğiniz en kaliteli üründür, sonrasında kalite olarak sırasıyla Denso ve Valeo gelir.

Selamlar aracının kalorifer petegini degisecegim.
Kale yi çok övüyorlar teklif aldığım firma Kale için 1700 wisco için 1000 tl fiyat verdi neredeyse yarısı kadar daha uygun ne yapsam bilemedim
Değişmesi zor bir parça. Kale iyi diyorsalar iyidir. Kafam rahat olsun, alman üreticileri olabilir. Febi, swag veya valeo gibi gibi.

İkisi de kalitesi iyi olmayan ürünlerdir, Bu markaları önermelerinin sebebi tedarikçilerden uygun fiyata tedarik edip yüksek kâr marjı ile satmaya elverişli olmasıdır,

BEHR (Mahle) piyasada alabileceğiniz en kaliteli üründür, sonrasında kalite olarak sırasıyla Denso ve Valeo gelir.
Evet haklısınız da 4 5k civarı bizde kötünün iyisi hesabina kaçtık memnun olanlar da var bakalım değişimi yapacağım kendim görecegiz

Değişmesi zor bir parça. Kale iyi diyorsalar iyidir. Kafam rahat olsun, alman üreticileri olabilir. Febi, swag veya valeo gibi gibi.
Elim yatkın hocam tüm bakımlarımi ben yapıyorum bu tarz işlerden de anlıyorum tüm acemligimi golf 5 aracımda attım:) Bi motor indirmedigim kalmıştı bide makina mezunu olunca

Geri
Üst Alt