Obdeleven kredisiz versiyon ile long coding yapılabilir mi

Le4dSoldier

Yeni Üye
İsim
tunahan
Araç
golf 7 1.6 tdi comfortline
kredisiz versiyonu aldıgım takdirde long coding ile kodlama yapabilir miyim yine de, birde araçlardaki kilidi açabilir miyim kredisiz ayrıca sahibinden de satan kişiler var 2000 civarına alınır mı oradan

Alacağın cihaz yıllık paketli ise yapabilirsin. Kredi tek tıklama hazır uygulamalar için gerekiyor. Mesela cihaz ile beraber yıllık pro paket alırsan kredi almadan kodlamaları manuel yapabilirsin.
Elden alacaksan cihaz harici yıllık paketin dolmasına kaç gün kaldığına dikkat et. Yenisinin Cihaz, Paket ve Kredi fiyatlarını sitesinden inceleyebilirsin. https://obdeleven.com/products

Alacağın cihaz yıllık paketli ise yapabilirsin. Kredi tek tıklama hazır uygulamalar için gerekiyor. Mesela cihaz ile beraber yıllık pro paket alırsan kredi almadan kodlamaları manuel yapabilirsin.
Elden alacaksan cihaz harici yıllık paketin dolmasına kaç gün kaldığına dikkat et. Yenisinin Cihaz, Paket ve Kredi fiyatlarını sitesinden inceleyebilirsin. https://obdeleven.com/products
ürünün çakması var mı sahibinden ustunden bakıyorum 2k civarında hepsi, sonra kendim pro plan alabilirim ancak hiç bir plan almadan long codingi kullanabilir miyim birde sfd kilidini gerekli mi long coding kısmında

ürünün çakması var mı sahibinden ustunden bakıyorum 2k civarında hepsi, sonra kendim pro plan alabilirim ancak hiç bir plan almadan long codingi kullanabilir miyim birde sfd kilidini gerekli mi long coding kısmında
Çakması var mı yok mu bilmem ama sitesinde sadece cihaz 59,99€
Pro paket ile beraber yıllık paket 99,99€
Hiç bir plan almadan kodlama yapamazsın sadece arıza tespit taraması ve yedek alırsın.
Pro ve Ultimate paket ile kodlama yapabilirsin ve bu paketler de sfd kilidini açıyor zaten. 2024 model sfd2 kilidi olan araçlar için daha bir çözüm bulamadılar sanırım.

SFD2 açıyoruz ama maliyeti yüksek, buda hiç kimsenin işine gelmiyor açıkcası.

Geri
Üst Alt