Kazada Kim Haklı ve Öneriler

Haklı haksız açısından bakarsak sizin de belirttiğiniz gibi diğer araca sürten/çarpan sizsiniz.
Bu, fotoğrafta da apaçık belli.
Siz duruyor olsanız ve BMW çarpmış olsa sürtmenin başlangıç noktası geride kalırdı. Siz sürttüğünüz için hasarın başlangıç noktası ileride kalmış.

Togg'un dönüş çapı oldukça dar açılı. Yani geniş alınca dönüşün dar olacağı durumu da kazaya etken olmuş olabilir. Bu olumsuz değil ancak alışmak gerekir ve dikkat etmek gerekir diye düşünüyorum.

Onarım konusunda genel değerlendirmeler yukarıda yapılmış.

En büyük kazanız bu olsun.
Geçmiş olsun.

@Skyline Geçmiş olsuh hocam. Şaşmaz'da Göçükpark var sahibi Hasan usta, orada yaptırabilirsiniz.

Hocam öncelikle bu kadarla gelmiş geçmiş olsun.

Bildiğim kadarıyla çift gidiş olan yollarda 2 araç yan yana sağa dönecekse öncelik sağdaki aracın hakkıdır. Yani bu durumda karşı taraf haklı durumda çünkü önce onun dönmesini bekleyip senin öyle geçmen lazımdı. (Ben böyle biliyorum belki doğru belki yanlış)
Yok tek şerit hocam, geniş bir yol sadece. Şerit yok yolda

Haklı haksız olayında kesin bir şey diyemem ama fotoğrafa göre Togg virajı geniş alıp birden önüne kırmış gibi gözüküyor bana göre.

Göçük işlemi için Dent Teknik Alim usta iyidir ama fiyat biraz fazladır.

Ben bi kaç kez Yusuf ustada işimi çözmüştüm. Link bıraktım oda Şaşmaz da isterseniz bir de oradan fiyat alın.

06 C&K BOYASIZ GÖÇÜK DÜZELTME MERKEZİ ANKARA 0533 715 92 81 0533 715 92 81

Geri
Üst Alt