DashCam Olarak Geri Görüş Kamerasını Kullanmak

Tabii .
Ben Viofo dan uygulaması haricinde çok memnunum. Online olarak video aktarımı çok uzun sürüyor çünkü.
DDPAI yı Serhat İnci nin YT kanalında gördüm, oradan yola çıkarak sipariş ettim.
Test ettiğim de bir kıyaslama fotoğraflı olarak yaparım.
Aynen bende izlemiştim. Epey oluyor.

Hocam peki araya bir kablo çoklayıcı takılıyor dikiz aynasının elektriğinden, bu durum aynanın çalışmasında elektriksel açıdan bir yetersizlik oluşturur mu, yani beslemeyi 2 ye bölüp çoğaltmış oluyoruz.

Ben de Fitcamx almayı düşünüyodum, tesisata ara kablo vs eklemeyim, belki elektrik beslemesinde vs sıkıntı olur diye düz standart ürünlerden aldım.

Dip not: Elektrikten pek anlamıyorum. Aydınlatırsanız sevinirim.
Hocam ornek verdigimiz dashcam de her hangi bir sorun olmuyor arkadasimin aracinda var ve uzun suredir kullaniyor

Ekli dosyalar

• IMG_1938.jpeg
    IMG_1938.jpeg
    223.2 KB · Görüntüleme: 3
  • IMG_1939.jpeg
    IMG_1939.jpeg
    271.5 KB · Görüntüleme: 2
  • IMG_1940.jpeg
    IMG_1940.jpeg
    316.4 KB · Görüntüleme: 3
Aynen bende izlemiştim. Epey oluyor.
Ürün bugün elime ulaştı. Kısaca ilk izlenim; iade ettim.

Ürünü jelatininden ben çıkartmama rağmen SD kart yuvası bozuktu, SD kartı içerisinden cımbız ile çıkarttım ve kartıda bir gördü bir görmedi. Ayrıca uygulamasını da beğenmedim.
Ön kameranın malzeme kalitesi iyi fakat arka kamera kalite ve görüntü bir tık vasatmış. Kameranın üzerinde kısayol tuşları da yok.
Ayrıca Clio'nun camına çok büyük geldi, kablo bağlantılarını dümdüz verdikleri için üst direğe sıfırlayamıyorsun, küçük camlı araçlar için büyük handikap.

Bu işin zirvesi Viafo. Caddy de kullandığım modelden alacağım galiba bu aracada.

Ürün bugün elime ulaştı. Kısaca ilk izlenim; iade ettim.

Ürünü jelatininden ben çıkartmama rağmen SD kart yuvası bozuktu, SD kartı içerisinden cımbız ile çıkarttım ve kartıda bir gördü bir görmedi. Ayrıca uygulamasını da beğenmedim.
Ön kameranın malzeme kalitesi iyi fakat arka kamera kalite ve görüntü bir tık vasatmış. Kameranın üzerinde kısayol tuşları da yok.
Ayrıca Clio'nun camına çok büyük geldi, kablo bağlantılarını dümdüz verdikleri için üst direğe sıfırlayamıyorsun, küçük camlı araçlar için büyük handikap.

Bu işin zirvesi Viafo. Caddy de kullandığım modelden alacağım galiba bu aracada.

İlk bakış için teşekkürler. Bozuk çıkma olayı şans da arayüzünü bir araştırayım. Araç kamerasını ileri ki aylarda almayı düşünüyorum.

Viofo sizde ki hangi modeldi?

İlk bakış için teşekkürler. Bozuk çıkma olayı şans da arayüzünü bir araştırayım. Araç kamerasını ileri ki aylarda almayı düşünüyorum.

Viofo sizde ki hangi modeldi?
WM1 olması lazım, slim tarza bir model, epey küçük ama görüntü kalitesinden çok memnunum.

Geri
Üst Alt