Comfortline alıcak olsaydım kesinlikle 1.2 TSI alırdım., Comfortline 'da artık zaten;
-Ön ve Arka park sensörleri (standart) ve buna bağlı olarak "görsel destekli"
park pilotu da standart haline geldi., Ayrıca "hız sabitliyeci" standart olmasa da artık doğuş otomotiv tüm Comfortline 'ları hız sabitliyeci ile getirttiğinden dolayısıyla sürüş-konfor paketinin bir parçası olan cruise control ile birlikte geldiğinden ve bunun neticesinde **highline direksiyon** da artık standart haline geldi., kısacası sürüş-konfor paketi de standart
-Connectivity paketi "bluetooth telefon hazırlığı ve usb bağlantısı" (standart)
Bu standart olan özellikler artık Comfortline 'ı eskisine nazaran daha cazip hale getiriyor., Ayrıca pek çok kimse beğenmese de ben 16" dover jantları da seviyorum., bmw 'de aynı janta para ödeyerek satın alabiliyorsunuz **dikkat**
Ekleyecek olsaydım sanırım ışık-görüş paketi (gerçi bayilerdeki çoğu araçta da artık ışık-görüş paketli) ve Bi-Xenon Basic farları ekletirdim., Daha fazla özellik ve 1.4 Tsı için Highline almak mantıklı.,
Hele ki 1.4 motor comfortline almak sanırım yapılabilecek en saçma şey olurdu., 2. elde Comfortline bakan kimse 1.4 istemez., hemde fiyat bir üst donamı yaklaşıyor