Ön camı içten silme eziyeti

Yazın aracımı yerel bi yıkamacı da yıkattım. Ön camı güderi benzeri bir bezle silmeden önce aracı çalıştırıp klimayı en soğuğa getirdi. Havayı da ön cama verdi ve o şekilde sildi camı. Neden diye sorduğumda böyle yapınca buğu oluşmuyor dedi.

Ben buğu oluşacak havalarda pek binmedim bu sene ve tam olarak haklı mı değil mi yorum yapamayacağım. Aracı da sattım hatta geçen hafta.

Hakiki güderi bulunabilse sanki en iyi bez o cam için ama tabi daha tecrübeli arkadaşlar yazacaktır.
deneyelim sabah bana çok sıkıntı çıkarıyor buğu

IPA gerçekten etkili, fakat cam filmi olan camlarda dikkatli kullanmakta fayda var.
Cam temizleyici olarak profesyonel markaların cam temizleyici ürünlerini kullanmanızı öneririm. Aynı şekilde kullanılan bez de temiz iyi bir cam bezi olmalı, mikrofiber bez leke bırakır geride.

Bir de leke sürekli oluyorsa göğse sürdüğünüz parlatıcı vb ürünler buharlaşarak camda lekeye sebep olur. Buna da dikkat etmenizi öneririm.

Yazın aracımı yerel bi yıkamacı da yıkattım. Ön camı güderi benzeri bir bezle silmeden önce aracı çalıştırıp klimayı en soğuğa getirdi. Havayı da ön cama verdi ve o şekilde sildi camı. Neden diye sorduğumda böyle yapınca buğu oluşmuyor dedi.

Ben buğu oluşacak havalarda pek binmedim bu sene ve tam olarak haklı mı değil mi yorum yapamayacağım. Aracı da sattım hatta geçen hafta.

Hakiki güderi bulunabilse sanki en iyi bez o cam için ama tabi daha tecrübeli arkadaşlar yazacaktır.
Ben de yıllardır vag-grubu arabalar öncesi de aynını yapıyordum. Vag-gruba geçince fark ettim ki fan sıcaktayken bile yönü ön cama çevirince klima devreye giriyor. Bunun mantığı soğuk havadan ziyade araba içindeki nemli havayı kurutup cama üflemesi ve buğunum kuruması.

Geri