3200 TL sadece söküm için fiyat verdi Ali hocam yetkili servis.
4 adette düz bijon için yarın fiyat bilgisi verecek. Mesai saati sonu diye yarın bilgi verebiliriz dediler.
Bagajda stepne havuzunun oradaki (sol köşe tarafta) siyah köpük strafor ‘un orada içinde küçük boşluk var orada olması lazım, şayet yoksa biri aldı geri koymayı unuttu,
Yedek lastiği yerinden söküp oraya bir bakın, belki işi bitince yerine koymadılar, oraya bıraktılar oralara düşmüş olabilir,
Servise şunu söyleyin, size rot-balans ayarı yaptırsam lastik sök-tak işçiliği için bu kadar yüksek fiyat istemiyorsunuz,
Serviste lastik sök-tak işçiliği bellidir, elimize nasıl olsa düştü kaz yolar gibi yolabilir miyiz acaba düşüncesine girmişler,
Lastik sökme-takma işçiliğinizin fiyatı belli iken benden neden fazlasını istemektesiniz diye söyleyin…? Hiç bir cevap veremezler,
Aracınız servis bakımlı, servis bakımlı araçların (en son bakım yaptırdığı) tarihten itibaren 1 yıl ücretsiz yol yardım hakkına sahiptir, bana sırf lastikleri sökmek için yüksek fiyatı veriyorsunuz, ben yol yardımı arasam ve şifreli bijonum kayboldu desem ücretsiz hizmet vermek zorunda olmanıza rağmen, benden 3.000 lira gibi saçma sapan fiyat veriyorsunuz diyee konuşun,
Siz yol yardımı aradığınız anda zaten bulunduğunuz konuma en yakın servisten ücretisiz hizmet vermek zorundalar, Son bakım faturanızı inceleyiniz, söylediğim şey faturanızda da yazmaktadır. VW Yol yardımı arayın lastiğim indi vs.. bir bahane uydurun, size yardıma gelecek en yakın servisin personeli aracınızın şasi numarasından sizin aracın şifreli bijonunu tespit ederek uyumlu olanı getirir.
Zaten hali hazırda 3.000 lira fiyat çekmiş olsalar bile, %30 zubizu indirimi hakkınız mevcut, bu indirim tüm yedek parçalarda ve yapılacak tüm işçiliklerde geçerlidir. Yok efendim bu %30 zubizu indirimi sadece bakım için geçerli falan diyemezler, VW resmi sitesinde açıkça bunu belirtmektedir.