Aracımda tabela okuma özelliği var. Hatta hıza uymadığım durumda uyarı veriyor. Ama far olayını anlayamadımGolf 8.5 larda uzun far asistanı ve tabela okuma yok. bence donanim olarak var. Yazılım olarak yok. Ender elektronikte yazılımla açılır sanirim ilerde.
Uzun farları açın, eğer uzun far simgesinin içinde A harfi varsa otomatik uzun farınız var demektir.Aracımda tabela okuma özelliği var. Hatta hıza uymadığım durumda uyarı veriyor. Ama far olayını anlayamadım
Bugün baktım uzunlar yandığında A harfi yoktu. Peki bu özellik serviste aktif ettirilebilir mi?Uzun farları açın, eğer uzun far simgesinin içinde A harfi varsa otomatik uzun farınız var demektir.
İsteseler evet ama yapmazlar, hatta şuan hiç kimse yapamaz, SFD2 denilen bir yazılım kilidi var 8.5 larda, henüz beklemeniz gerekli bir süre, kilit açıldıktan sonra retrofit işleri yapan (kaliteli yerler) bu özelliği kodlama ile açabilir, ama dediğim gibi şuanlık bir şey yapılamıyor.Bugün baktım uzunlar yandığında A harfi yoktu. Peki bu özellik serviste aktif ettirilebilir mi?
Anladım teşekkür ederim. Garantide sıkıntı yaşatacak bir duruma girmeyi düşünmüyorum. Önce ki aracım Astra J idi ve bu özellik vardı. Eşimde Corsa Ultimate var onda da var. Golf te olmaması büyük eksiklikİsteseler evet ama yapmazlar, hatta şuan hiç kimse yapamaz, SFD2 denilen bir yazılım kilidi var 8.5 larda, henüz beklemeniz gerekli bir süre, kilit açıldıktan sonra retrofit işleri yapan (kaliteli yerler) bu özelliği kodlama ile açabilir, ama dediğim gibi şuanlık bir şey yapılamıyor.
Volkswagen biraz böyle hocam.Anladım teşekkür ederim. Garantide sıkıntı yaşatacak bir duruma girmeyi düşünmüyorum. Önce ki aracım Astra J idi ve bu özellik vardı. Eşimde Corsa Ultimate var onda da var. Golf te olmaması büyük eksiklik
Volkswagen biraz böyle hocam.
Zamanla alışırsınız bazı farklı şeylere.
Bir de son yıllarda Opel Peugeot araçlar çok donanımlı geldiğinden fark böyle biraz açıldı diyelim.
Aracınız iyi ki life paket değilmiş.
Hayırlı olsun bu arada keyifle kullanın