Golf 8,5 Style pakette Uzun far asistanı

EmrKrs

Yeni Üye
İsim
Emrah
Araç
Golf 8,5 Style
Merhaba, 2 ay önce aldığım Golf 8,5 Style paket aracımda kısalar yanarken kendiliğinden uzunlara geçme özelliği var mı? Ben bir türlü bulamadım. Yada nasıl aktif ediliyor.

Golf 8.5 larda uzun far asistanı ve tabela okuma yok. bence donanim olarak var. Yazılım olarak yok. Ender elektronikte yazılımla açılır sanirim ilerde.

Golf 8.5 larda uzun far asistanı ve tabela okuma yok. bence donanim olarak var. Yazılım olarak yok. Ender elektronikte yazılımla açılır sanirim ilerde.
Aracımda tabela okuma özelliği var. Hatta hıza uymadığım durumda uyarı veriyor. Ama far olayını anlayamadım

Bugün baktım uzunlar yandığında A harfi yoktu. Peki bu özellik serviste aktif ettirilebilir mi?
İsteseler evet ama yapmazlar, hatta şuan hiç kimse yapamaz, SFD2 denilen bir yazılım kilidi var 8.5 larda, henüz beklemeniz gerekli bir süre, kilit açıldıktan sonra retrofit işleri yapan (kaliteli yerler) bu özelliği kodlama ile açabilir, ama dediğim gibi şuanlık bir şey yapılamıyor.

İsteseler evet ama yapmazlar, hatta şuan hiç kimse yapamaz, SFD2 denilen bir yazılım kilidi var 8.5 larda, henüz beklemeniz gerekli bir süre, kilit açıldıktan sonra retrofit işleri yapan (kaliteli yerler) bu özelliği kodlama ile açabilir, ama dediğim gibi şuanlık bir şey yapılamıyor.
Anladım teşekkür ederim. Garantide sıkıntı yaşatacak bir duruma girmeyi düşünmüyorum. Önce ki aracım Astra J idi ve bu özellik vardı. Eşimde Corsa Ultimate var onda da var. :) Golf te olmaması büyük eksiklik

Anladım teşekkür ederim. Garantide sıkıntı yaşatacak bir duruma girmeyi düşünmüyorum. Önce ki aracım Astra J idi ve bu özellik vardı. Eşimde Corsa Ultimate var onda da var. :) Golf te olmaması büyük eksiklik
Volkswagen biraz böyle hocam.
Zamanla alışırsınız bazı farklı şeylere.

Bir de son yıllarda Opel Peugeot araçlar çok donanımlı geldiğinden fark böyle biraz açıldı diyelim.

Aracınız iyi ki life paket değilmiş.
Hayırlı olsun bu arada keyifle kullanın.

Volkswagen biraz böyle hocam.
Zamanla alışırsınız bazı farklı şeylere.

Bir de son yıllarda Opel Peugeot araçlar çok donanımlı geldiğinden fark böyle biraz açıldı diyelim.

Aracınız iyi ki life paket değilmiş.
Hayırlı olsun bu arada keyifle kullanın

Uzun far asistanı özelliği Style ve R-Line standart bir donanım değildir,

Uzun far asistanı için araçta opsiyonel donanım olan (Premium Led Paket) yani IQ Light Led Matrix Farlar olması gerekmektedir. ve bu donanım için 88 bin lira fark ödemelisiniz,

Premium LED Paket (içeriği);
Dynamic Light Assist (Dinamik Uzun Far Asistanı) sistem uzun farlar açıkken karşıdan gelen araç algıladığında kısa fara geçen sistemler gibi basit bir sistem değildir, Sistem uzun farlar açıkken karşıdan gelen veya önünüzde seyreden bir araç veya araçlar algıladığında uzun farları kapatmadan karşıdan gelen araca ve önünüzde seyreden araca aynı anda perdeleme yaparak sürekli uzun far ile seyretmenize olanak verir.

IQ Light Led Matrix Farlar

Dinamik Viraj Farları

3 Boyutlu / Animasyonlu ve Dinamik Sinyalli Led Stop Lambaları

Geri
Üst Alt