Ankara GOLF R için servis önerisi

aekorkut

Yeni Üye
İsim
Emre
Araç
Golf 8R
Merhaba Arkadaşlar,

2023 model bir Golf 8R sahibiyim ve aracımı 15.000 bakımına sokmam gerekiyor. Aslında konu bakımdan da ziyade bir sorunumla alakalı. Yakın zamanda aracımı lifte kaldırdığımda şaftın arka diferansiyele bağlantı noktasında keçeden kaçırdığını tahmin ettiğim bir terleme gözlemledim. Özellikle 8R ın 4 çekerinden anlayan ve sorunumu itina ile çözecek bir ustanın olduğu servise gitmek istiyorum. Yardımınız için teşekkür ederim.
Not: Aracım garanti kapsamındadır

Ekli dosyalar

• 20241125_104320.jpg
    20241125_104320.jpg
    173.7 KB · Görüntüleme: 83

Merhaba Arkadaşlar,

2023 model bir Golf 8R sahibiyim ve aracımı 15.000 bakımına sokmam gerekiyor. Aslında konu bakımdan da ziyade bir sorunumla alakalı. Yakın zamanda aracımı lifte kaldırdığımda şaftın arka diferansiyele bağlantı noktasında keçeden kaçırdığını tahmin ettiğim bir terleme gözlemledim. Özellikle 8R ın 4 çekerinden anlayan ve sorunumu itina ile çözecek bir ustanın olduğu servise gitmek istiyorum. Yardımınız için teşekkür ederim.
Not: Aracım garanti kapsamındadır
Yetkili mi özel servis mi istiyorsunuz?

Yetkili servise gidebilirisiniz ama dışarıda yaptıracağım derseniz de çok büyük bir sorun gibi gözükmüyor. Orayı 3-4 vida tutuyor söküp keçeyi değiştirebilirsiniz.

Sanırım konu yanlış anlaşılmış arkadaşlar. Gideceğim servis kesinlikle yetkili servis olacak zira aracım garanti kapsamında. Hoş, garanti de bitse hep yetkili servise gittim bugüne kadar. Her işi, her yetkili servis anlamıyor maalesef. Örneğin benim bir de 2020 Troc aracım var ve far ayarını bir tek Arca yapabildi istediğim gibi. Benim 4 çeker için de özellikle konuya hakim, sorduğum sorulara teknik olarak doyurucu cevap verebilecek servis var mı diye sormak istedim. Mesela dün 2 servisin atölye formenleri ile görüştüm. Arca bana "terleme normal yere damlatmıyorsa bizim açımızdan sorun teşkil etmez dedi", Doğuş ise "biz bu durumda önce spreyle temizlik yapar sizi 1000 km sonra kontrole çağırırız ve o şekilde ne yapacağımıza karar veririz" dedi. Ben de Doğuştan randevu aldım doğrusu.

ANKARA ARCA OTOMOTİV
Satış yetkilisinde de 8R var. Yardımcı olacaktır.
Emre bey.
Ilginize teşekkür ederim. Bunu duymuştum fakat kendisini birkac kez aramama rağmen ulaşamadım. Arca'dan açıkçası randevu alabilmek biraz sıkıntılı. Herkes birbirine aktarırken hatlar düşüyor. Troc aracım hep Arca'ya gidiyor ama 8R aracımı bu sefer bana Cumartesiye randevu verebilmiş olmaları ve atölye formeninin de daha doyurucu açıklama yapması sebebiyle Doğuş Oto Çankaya'ya götüreceğim. Oradan memnun kalmaz isem Arca ile de görüşebilirim ilerde.

Geri
Üst Alt