Opsiyon listeleri boşuna mı ?

Rapido63

Yeni Üye
İsim
Hakan
Araç
Mercedes Benz C180
Arkadaşlar İzmir’deki iki Volkswagen bayisiyle de görüştüm, 3-4 ay beklemeyi kabul etsem de opsiyonlu araç alamayacağımı ve gemiden ne çıkarsa ona razı olmam gerektiğini söylediler…. Ben de kendilerine internet sitesindeki opsiyonların ne işe yaradığını sordum, bana tatmin edici cevap veremediler…
Bu ne saçmalıktır ben anlamadım, Avrupadaki bütün ülkelerden daha fazla para ödeyip hiç bir istediğimizi yapamıyoruz, GTI parasına R Line koyuyorlar önümüze…
Sanırım bizi iyice enayi zannediyor bu Doğuş…. Bu durumu müşteri ilişkileri kanalı ile Doğuş’a da bildirdim ama yetkili birine ulaşmak çok zor…
İçinizde benim gibi düşünenler varsa lütfen siz de şikayetlerinizi Doğuş’a iletin, birlikten kuvvet doğar..!

Arkadaşlar İzmir’deki iki Volkswagen bayisiyle de görüştüm, 3-4 ay beklemeyi kabul etsem de opsiyonlu araç alamayacağımı ve gemiden ne çıkarsa ona razı olmam gerektiğini söylediler…. Ben de kendilerine internet sitesindeki opsiyonların ne işe yaradığını sordum, bana tatmin edici cevap veremediler…
Bu ne saçmalıktır ben anlamadım, Avrupadaki bütün ülkelerden daha fazla para ödeyip hiç bir istediğimizi yapamıyoruz, GTI parasına R Line koyuyorlar önümüze…
Sanırım bizi iyice enayi zannediyor bu Doğuş…. Bu durumu müşteri ilişkileri kanalı ile Doğuş’a da bildirdim ama yetkili birine ulaşmak çok zor…
İçinizde benim gibi düşünenler varsa lütfen siz de şikayetlerinizi Doğuş’a iletin, birlikten kuvvet doğar..!
O yüzden herkes retrofit için uğraşır oldu, kimse istediği opsiyonlara sahip aracı direkt sipariş veremiyor mecburen sonradan ekletiyor. En ufak bir donanıma dahi sahip olmak istesen direkt bir üst paketi almak zorunda kalıyorsun.

Sipariş bazlı araç üretimi TR de mümkün olsa bir sürü farklı farklı konfügrasyon görürdük yollarda, örneğin 16 jant ama matrix LED fara sahip bir araç ya da en baz donanım fakat motor opsiyonu yüksek gibi gibi. Herkes ihtiyacı olan şeye para verirdi.

Sitelerindeki tüm görüntülü içerikler opsiyon donanımlı araçlara ait , araçları inceleyenleri enayi gibi görüp çok özellikli araçlar algısı yaratmak amaçlı olabilir. 2021 yılında bende opsiyonlu acc, uzun far asistanı ve discovery pro opsiyonu ekletip caddy alacaktım ama style standart donanıma razı olmuştum ve tabi ki içime pek sinmemişti araç daha 7500km de iken sattım. Şimdi ateca fr var ve bu saydıklarımın hepsi var aracımda çok memnunum.

Doğuş ve diğer otomotiv distribütörlerinin 2019dan beri şu millete yaptığı ayıbın haddi hesabı yok. Umarım tesla gibi distribütörü aradan çıkarır tüm üreticiler de arabalar erişebilir olur.

Turko sen beklicen kalan mallar gemiye yüklenecek.. bu saatten sonra vwye para veren pek kalmadı.

2 hafta öncesinde İzmir Vosmere Golf 8.5 1.5 150lik Rline sordum ve bana ellerinde olan beyaz İmpression paket aracı tavsiye ettiler. Yorumum bu kadar.

almanya'da 150lik motoru manuelle de alabiliyoruz burda impressiona ambiyans aydınlatma bile ekletemiyoruz.

2 hafta öncesinde İzmir Vosmere Golf 8.5 1.5 150lik Rline sordum ve bana ellerinde olan beyaz İmpression paket aracı tavsiye ettiler. Yorumum bu kadar.
🤣 sana yine golf 8.5 tavsiye etmis. İstanbul avek golf 8.5 life sormaya gittim. Elinde kalan son golf 8 i tavsiye etti. Seninki daha insaflı 🤣🤣

İçinizde benim gibi düşünenler varsa lütfen siz de şikayetlerinizi Doğuş’a iletin, birlikten kuvvet doğar

Şuanda vw'de style golfler yok mu ? ileri tarih mi çekiyorlar ? ocak gibi almayı dusunuyorumda

Geri
Üst Alt