Bu jant kaşesi/mühürü/tuğrası çakma mı

Savatage

Uzman Üye

İsim
savatage
Sarı sitede (orjinal???) 17 valencia jant satan birisi bu resmi eklemiş

Bu vw padişah tuğrası çakmamı ?Screenshot_2024-11-27-09-49-12-455_com.sahibinden.jpg

Golf serisinde böyle yok ama başka modelde belki olabilir hangi araçta çıkma sor istersen...
Retrofit ruhu işte hocam (tam senin olaylar)

Bugün öğlen impression golfünü teslim alacak arkadaş

Daha aracı teslim almadı

Jant
Cam filmi
Ppf
Işıklı style / rline 8,5 logo ön panel (buna serviste 30-35 bin neyse parasını verip geçicem diyor)

Peşine düstü

Bari jant konusunda tongaya düsmesin diye konu açtım.

Ben bugün sıfır araç teslim alsam

10 yıl sonra fabrikadan çıktığı gibi full stock ilana koyarım.

Evet şimdi katalog fotoğrafına bakınca ben de benzetemedim

Ekli dosyayı görüntüle 79914

Olabilir.

Golf 8 Rline ı olan birisinde fotoğrafları varsa belki o zaman netleşir.

Orjinal valenciada yani sarı golf üzerindeki valencida durum bu iken

Çakma olanda kırmızı oklarla isaretledigim cant çeper iç kısmında ikinci bi katman var

Durum budur

Hayatta uyanık olmak lazımScreenshot_2024-11-27-12-18-57-442_com.miui.gallery.jpgScreenshot_2024-11-27-12-17-59-295_com.miui.gallery.jpg

Orjinal valenciada yani sarı golf üzerindeki valencida durum bu iken

Çakma olanda kırmızı oklarla isaretledigim cant çeper iç kısmında ikinci bi katman var

Durum budur

Hayatta uyanık olmak lazımEkli dosyayı görüntüle 79915Ekli dosyayı görüntüle 79916
Jant orijinal ya da sahte orasına yorumum yok. Ancak benzer bir farkı yurtdışındaki comfortline jantı olan dover ile Türkiye'deki yani aracımdaki jant ile çizgisel fark vardı. 16 inç Dover jantın sahtesi daha pahalıya geleceğinden orijinal olması daha muhtemeldi.

Üretici firma kalıbı farklı olabilir. Bu sebeple üretim yerlerini öğrenip aynı üretim yeri ile kıyaslayıp fikir sahibi olunabilir.

Ekleme yapayım:
Tekrar baktığımda yukarıdaki iki ilanda birinde et45 7j diğerinde et51 7.5j
Mevcut Gorf r'line 17 inç et51 7.5j görünüyor.
Dediğiniz gibi ya sahte ya da diğer modellerin 17 inç jantı olabilir.

Son düzenleme:
Edit:
Jant orijinal ya da sahte orasına yorumum yok. Ancak benzer bir farkı yurtdışındaki comfortline jantı olan dover ile Türkiye'deki yani aracımdaki jant ile çizgisel fark vardı. 16 inç Dover jantın sahtesi daha pahalıya geleceğinden orijinal olması daha muhtemeldi.

Üretici firma kalıbı farklı olabilir. Bu sebeple üretim yerlerini öğrenip aynı üretim yeri ile kıyaslayıp fikir sahibi olunabilir.

Evet iş karıstı

Arkadaşın teslimatına ugradım şu an arcaya

Tırdan inmeyi bekleyen troclar da valencilar takılı idi

Onlar da da jant iç ceperi çift katmanlı ? Screenshot_2024-11-27-13-31-39-097_com.miui.gallery.jpgIMG_20241127_132402.jpg

Model yılı ile ilgili olabilir mi? Sarı sitede hem suv hemde golf modellerinde valencia jantları incelediğimde hiç birinde çift katman yoktu.

Ekleme: Troc ilanlarına baktım, hepsinde çift katman mevcut..

Son düzenleme:
@Savatage görünüşe göre yukarıya eklediğim gibi. Et ve j değerleri Golf ile uyumlu olan et51 7.5 j.
Sizin de eklediğiniz görselden de anlaşılacağı gibi troc jant olabilir.

Geri
Üst Alt