Sarı sitede (orjinal???) 17 valencia jant satan birisi bu resmi eklemiş
Bu vw padişah tuğrası çakmamı ?Ekli dosyayı görüntüle 79906
Retrofit ruhu işte hocam (tam senin olaylar)Golf serisinde böyle yok ama başka modelde belki olabilir hangi araçta çıkma sor istersen...
Evet şimdi katalog fotoğrafına bakınca ben de benzetemedim
Ekli dosyayı görüntüle 79914
Olabilir.
Golf 8 Rline ı olan birisinde fotoğrafları varsa belki o zaman netleşir.
Jant orijinal ya da sahte orasına yorumum yok. Ancak benzer bir farkı yurtdışındaki comfortline jantı olan dover ile Türkiye'deki yani aracımdaki jant ile çizgisel fark vardı. 16 inç Dover jantın sahtesi daha pahalıya geleceğinden orijinal olması daha muhtemeldi.Orjinal valenciada yani sarı golf üzerindeki valencida durum bu iken
Çakma olanda kırmızı oklarla isaretledigim cant çeper iç kısmında ikinci bi katman var
Durum budur
Hayatta uyanık olmak lazımEkli dosyayı görüntüle 79915Ekli dosyayı görüntüle 79916
Jant orijinal ya da sahte orasına yorumum yok. Ancak benzer bir farkı yurtdışındaki comfortline jantı olan dover ile Türkiye'deki yani aracımdaki jant ile çizgisel fark vardı. 16 inç Dover jantın sahtesi daha pahalıya geleceğinden orijinal olması daha muhtemeldi.
Üretici firma kalıbı farklı olabilir. Bu sebeple üretim yerlerini öğrenip aynı üretim yeri ile kıyaslayıp fikir sahibi olunabilir.
Edit:
Evet iş karıstı
Arkadaşın teslimatına ugradım şu an arcaya
Tırdan inmeyi bekleyen troclar da valencilar takılı idi
Onlar da da jant iç ceperi çift katmanlı ? Ekli dosyayı görüntüle 79918Ekli dosyayı görüntüle 79919
Hocam içte bu şekilde olanlar golf değil troc ve diğer suvlar geçmiş zaman @HONEY de almıştı sonra değiştirmişti...