Konunun ilk mesajındaki mühürde valencia janta ait hocam.ilk janttaki mühürü basabilen çakma üreticiyi anında kapatıp yüklü bir tazminat davası ile karşılaşabilir.Yani o mühürün olduğu jant orjinal.
Başka bir modelindir.
evet hocam farklı modelden kastım , farklı bir araç için et değerleri ölçüleri değişik demek istedim.Konunun ilk mesajındaki mühürde valencia janta ait hocam.
Netlesti evet.Konu netleşti diye düşünüyordum.
Işıklı style panjur ve logo şimdilik imkansız kodlama gerekiyorRetrofit ruhu işte hocam (tam senin olaylar)
Bugün öğlen impression golfünü teslim alacak arkadaş
Daha aracı teslim almadı
Jant
Cam filmi
Ppf
Işıklı style / rline 8,5 logo ön panel (buna serviste 30-35 bin neyse parasını verip geçicem diyor)
Peşine düstü
Bari jant konusunda tongaya düsmesin diye konu açtım.
Ben bugün sıfır araç teslim alsam
10 yıl sonra fabrikadan çıktığı gibi full stock ilana koyarım.
ist. Ender elektronik getirir onu yakın zamana + kodlamasını da yapar sanki.Işıklı style panjur ve logo şimdilik imkansız kodlama gerekiyor
Sfd2 kırılmadan imkansız üstadist. Ender elektronik getirir onu yakın zamana + kodlamasını da yapar sanki.
Logo + panjur çubukları tümlesik bi uyumda .
Golf 7,5 da olsa (Işıklı logo + cubuklar) ben bile gaza gelirdim
(dermişim!??)
Ciddi ciddi yazsanız da inanmayız, o kadar yıl araçta hiçbir yeri değiştirdiğinizi okumadım.ist. Ender elektronik getirir onu yakın zamana + kodlamasını da yapar sanki.
(dermişim!??)
Golf 8,5 kasada SFD2 güvenlik çipi olduğundan şuan için bu araçlarda en ufak bir retrofit bile yapılamıyor,ist. Ender elektronik getirir onu yakın zamana + kodlamasını da yapar sanki.
(dermişim!??)
Yok sadece sislere beyaz led taktım.Ciddi ciddi yazsanız da inanmayız, o kadar yıl araçta hiçbir yeri değiştirdiğinizi okumadım.
Sizin araç hala sıfır retrofit değil mi hocam ?
Bize söylemeden en masumlarından yapmışsınızdır belki ?
Arkalara ayak altı aydınlatma ?
Kapı altı aydınlatma ?
Hocam mk8,5 da logo ile birlikte o cubuklar bence senkronize iyi görünüyorlarGolf 8,5 kasada SFD2 güvenlik çipi olduğundan şuan için bu araçlarda en ufak bir retrofit bile yapılamıyor,
Ender elektronik ‘in bile elinden bişey gelmez, Öncelikle çipin güvenlik olarak kırılması gerekiyor.,
Arkadaş şimdilik ankara diskotek ışıkları ile idare etsin, Ne zaman çip kırılır o zaman kendi diskosu ile gezer artık
Hah işte, onu kodlayalım,Bende kendi aracımda dönüslerde sis farı devreye giriyor sarı yanıyor zannediyordum. (Highline 7,5 larda dönüş farı ana far icinde yine beyaz led olarak yanıyormuş?? )