1.0 Tsi için yağ eksiltme vb durumda hiç görmedim forumda. 1.2, 1.4 ve bazı 1.5 ler de eksiltme durumu var.
kardesim videoyu tekrardan güzelce izle. bir bakımı baska yerde yapılmış.Videoyu izledim. Full yetkili servis bakımlı dedikleri araçtan Bosch marka yağ filtresini söktüler. Aküsü de İnci Akü. Hangi yetkili bunları takıyor? Ayrıca yağın kapkara hali de düşündürücü. Kendileri de söylediler. Sanki dizel
Birazcık dümen var yani. Ama 1.0 TSI iyidir. Hele bir de mild hibrid olmayanları.
Yağ bakımından sonra 1.000 km yapın yine bosaltın yağı rengi siyah olacaktır.Videoyu izledim. Full yetkili servis bakımlı dedikleri araçtan Bosch marka yağ filtresini söktüler. Aküsü de İnci Akü. Hangi yetkili bunları takıyor? Ayrıca yağın kapkara hali de düşündürücü. Kendileri de söylediler. Sanki dizel
Birazcık dümen var yani. Ama 1.0 TSI iyidir. Hele bir de mild hibrid olmayanları.
süre olarak bakınca 2 yıl için fazla ama kilometresine baksak 10+ yıllık araba gibi. ben çok garipsemedimMotor arıza, tahrik arıza, değişen parçalar, iki kez vites kolu değişimi vs.
Yani sizcede 2 yılda gereğinden fazla servise uğramamışım. (Bakım haricinde)
Videoyu izledim. Full yetkili servis bakımlı dedikleri araçtan Bosch marka yağ filtresini söktüler. Aküsü de İnci Akü. Hangi yetkili bunları takıyor? Ayrıca yağın kapkara hali de düşündürücü. Kendileri de söylediler. Sanki dizel
Maşallah vaktim olsa bende bir arabayı alıp gittiği yere kadar götürmek istiyorum
O da ayrı gereksiz bir kafaymış biraz. Ben de serviste bakım yaptırdığım dönemde 60bin bakımından itibaren kendi yağımı götürüp doğrudan koydurdum. Koydurup dökmek niye? Yazık valla.Servis bakımlı olunca tüm parçalar servisin taktığı olmak zorunda mı hocam 2013 Polo GTi sahibi arkadaşım sıfır aldığı günden beri her bakımını serviste yaptırıp, aynı gün kendi dükkanında yağı Motul ile değiştiriyor. Satarken servis bakımlıdır diyecek