Golf 8.5 az bilinen özellikler

golftutkusu45

Yeni Üye
İsim
Mehmet
Araç
Golf 8.5 Impression
Merhaba hocalarım, biliyorsunuz arabanın multimedyasında çok fazla özellik var ne kadar kurcalasam da hala yeni şeyler buluyorum. Bildiğiniz çoğu kişinin bilmediği özellikleri bilgileri yazar mısınız? Ben de bilmeyenler de öğrensin. Gerçekten karışık bence.

Fotoğraflı eklemeler olursa biz de bilgileniriz.

Not: impressionda olmayanları belirtin lütfen, ona göre 1 sene sonraki planları şekillendirelim.

Golf 7+7,5 da kapı açık kaldıysa
Araca gaz verdiginde araç kalkış yapamıyordu. Ayrıca emniyet kemeri takılı olması da zorunlu degildi

Golf 8,5 da emniyet kemerini takmadan araç kalkış yapamıyor . Bu herkeste böyle mi ?

Direksiyon ısıtmayı tek hamlede kapatmak için direksiyondaki tuşa uzun basılı tutulmalı :)

Araca gaz verdiginde araç kalkış yapamıyordu. Ayrıca emniyet kemeri takılı olması da zorunlu degildi

Golf 8,5 da emniyet kemerini takmadan araç kalkış yapamıyor . Bu herkeste böyle mi ?
Kapıyı denemedim ancak emniyet kemeri takılı olmasa da kalkış yapıp gidilebiliyor bende.

İlginç !!
@Kartal1903 arkadaşa aldığımız impression 8,5 aracta kemer takmadan kalkış yapılamıyor ?

Menüden güvenlik ayarlarından bi ayarı mı varki ?
Menüde öyle bir ayar görmedim. Benim araç life, takmadan gidersen uyarı veriyor sadece. El freni bırakmıyor olabilir belki de, ben kendim indiriyorum kalkıştan önce.

Menüde öyle bir ayar görmedim. Benim araç life, takmadan gidersen uyarı veriyor sadece. El freni bırakmıyor olabilir belki de, ben kendim indiriyorum kalkıştan önce.
park frenini Kendiniz indirmeden / kemer takmadan kalkış deneyin bakalım. ???

O zaman belki elektronik park freni kendini bırakmayıp aracın hareket etmesine engel olacaktır?

Hayır hatta sürekli takmayı unutuyorum ötüyor

park frenini Kendiniz indirmeden / kemer takmadan kalkış deneyin bakalım. ???

O zaman belki elektronik park freni kendini bırakmayıp aracın hareket etmesine engel olacaktır?
Evet onu bir deneyeceğim bakalım nasıl bir tepki verecek araç

Evet onu bir deneyeceğim bakalım nasıl bir tepki verecek araç
Zaten adı üstünde

Elektronik park freni !

Yani sürücü her seferinde elektronik park freni tusunu cekip / indirip
Devreye alma / devre dışı bırakma isini eliyle yapacaksa olayın anlamı kalmıyor. O zaman karadüzen eski degnek kollu el freni koyarlardı.

Elektronik park freni

Rutin şekilde araç durdugunda devreye girmeli gaz verdiginde devreden çıkmalı

Elle manuel ugrasma isleri olmamalı

Benim 7,5 da durum hep böyle...
Ben auto hold+ elektronik park freni tuslarına dokunmuyorum hiç .

Zaten adı üstünde

Elektronik park freni !

Yani sürücü her seferinde elektronik park freni tusunu cekip / indirip
Devreye alma / devre dışı bırakma isini eliyle yapacaksa olayın anlamı kalmıyor. O zaman karadüzen eski degnek kollu el freni koyarlardı.

Elektronik park freni

Rutin şekilde araç durdugunda devreye girmeli gaz verdiginde devreden çıkmalı

Elle manuel ugrasma isleri olmamalı

Benim 7,5 da durum hep böyle...
Ben auto hold+ elektronik park freni tuslarına dokunmuyorum hiç .
Ben dsg ye zarar vermemek adına durduktan sonra N ye alıp ardından elektronik park frenini elle çekiyorum. İlk kalkışta ise aracı teslim alırken oradaki yetkili elle indirin aracı zorlamayın dediği için -bu bana çok mantıklı gelmese de- öyle alışkanlık edindim.

Araç manuel olduğu için farklı olabilir

Geri
Üst Alt