Araçlar benziyor bundan sonra yaptırmak istediğiniz bir aksesuar var mıMerhaba, bir 17" jant ile görüntüde benden gelsin o zaman
Ekli dosyayı görüntüle 80154
Evet gerçekten, görünce bende ufak bir şaşırdım zaten yok vallahi ben biraz orjinallikten yanayımAraçlar benziyor bundan sonra yaptırmak istediğiniz bir aksesuar var mı
Merhaba, 16'inch'ten 18'e geçtim. Konforda tabiki düşüş oluyor kasislerden geçerken hissettiriyor veya çukurda. Ben yay taktırmadım aracımı paylaşıyorum eski ve yeni halini bakabilirsiniz. Sadece dikkat etmeniz gereken kasis ve çukurlara dikkat edeceksiniz. Ürünü nerden aldığımı merak ederseniz paylaşabilirim. 18 inch Golf R piano black Jant;
Ekli dosyayı görüntüle 80153
Teşekkür ederim, Lastiği Goodyear marka olarak aldım. Kendim olarakta bir kaç parça daha ekleme yapmak istiyorum araca fakat parçayla beraber üstüne monte edecek olan bir yer arıyorum. Bildiğiniz bir yer önereceğiniz bir yer varmı yer olarak edirnedeyim istanbul civarına gidebilirim.Güle güle kullan...
16" den 18" geçişte evet hissedersin burada en önemli nokta kullanacağın lastik...
Hangi marka model aldın onu yazmamışsın ama Michelin Primacy 4 + gibi bir lastik kullanırsan minimum yaşarsın şuan yaşadıklarını yaşamazsın...
Teşekkür ederim, Lastiği Goodyear marka olarak aldım. Kendim olarakta bir kaç parça daha ekleme yapmak istiyorum araca fakat parçayla beraber üstüne monte edecek olan bir yer arıyorum. Bildiğiniz bir yer önereceğiniz bir yer varmı yer olarak edirnedeyim istanbul civarına gidebilirim.
1) Katlanır ayna
2) Geri görüş kamera
3) İq Led ve Led Stop
4) Gti tampon veya R tampon
Retrofit Garaj mı acaba önerdiğiniz yerİstanbul için var tabiki otjinal ürün kullanacaksan @İlker34 (+90 (505) 684 08 32 ) her zaman destek olur üyelerimize
Retrofit Garaj mı acaba önerdiğiniz yer
Ürün replika mı? Temin yerini Paylaşırsanız sevinirim Aynı renk aracım mevcut. yeni jant haliyle bir kaç fotoğraf atar mısınız siyah jant uyumlu durmuş, düşünebilirim.Merhaba, 16'inch'ten 18'e geçtim. Konforda tabiki düşüş oluyor kasislerden geçerken hissettiriyor veya çukurda. Ben yay taktırmadım aracımı paylaşıyorum eski ve yeni halini bakabilirsiniz. Sadece dikkat etmeniz gereken kasis ve çukurlara dikkat edeceksiniz. Ürünü nerden aldığımı merak ederseniz paylaşabilirim. 18 inch Golf R piano black Jant;
Ekli dosyayı görüntüle 80153
Teşekkür ederim fiyatlarla da ilgili bilgilendirdiniz en başta orijinal olarak düşündüm hatta katlanır ayna ve geri görüş kamerası yetkili servise sordum fakat aracıma uyumlu olmadığını söylediler golf 8 impression 1.0 tsi bende dışardan araştırıyorum o yüzden iq led falan da orjinallari çok pahalı ya dışardan temin etmeye düşünüyorumhttps://www.instagram.com/balgaraj_istanbul?igsh=bnJpNGZmeHJnbWhu
Sen bu ürünleri orjinal mi alacaksın yoksa uzakdoğu malımı...
1) Katlanır ayna - orjinal olmalı ve kapı beyinleri (çıkma bulmalısın sıfırı tane 7bin) değişmeli... 18bin civarı...
2) Geri görüş kamera - orjinal olmalı 15bin civarı...
3) İq Led ve Led Stop - orjinali 200bin civarı... Uzak doğu 50bin civarı...
4) Gti tampon veya R tampon - orjinali 80bin civarı... Uzak doğu boya dahil 20bin civarı...
İşcilik ve kodlamalar hariç...
Avrupa Yakası için uzak doğu ürünlerini Beyaz Garage dan temin edip montaj yaptırabilirsin...
https://www.instagram.com/beyaz_garage?igsh=OXV4dnhoaDltNng=
Ürün replika mı? Temin yerini Paylaşırsanız sevinirim Aynı renk aracım mevcut. yeni jant haliyle bir kaç fotoğraf atar mısınız siyah jant uyumlu durmuş, düşünebilirim
telefon numaranızı bana paylaşın whaatsapran yardımcı olurum bende sizeÜrün replika mı? Temin yerini Paylaşırsanız sevinirim Aynı renk aracım mevcut. yeni jant haliyle bir kaç fotoğraf atar mısınız siyah jant uyumlu durmuş, düşünebilirim.
teşekkürler
Teşekkür ederim fiyatlarla da ilgili bilgilendirdiniz en başta orijinal olarak düşündüm hatta katlanır ayna ve geri görüş kamerası yetkili servise sordum fakat aracıma uyumlu olmadığını söylediler golf 8 impression 1.0 tsi bende dışardan araştırıyorum o yüzden iq led falan da orjinallari çok pahalı ya dışardan temin etmeye düşünüyorum
18'' jant stok yükseklikte sırıtır, yay gerekir. Gözle görülür konfor kaybı janttan janta değişecek şekilde yaşarsınız gayet normal bir şekilde. Replika jantın tek yararı araç duruken onun dışında fiyasko bir şey. Eğer iyi bir şey istiyorsanız OZ Racing, KONIG, Enkei vb. markalar, bütçe dostu olsun istiyorsanız ARCEO, MSW gibi markaları araştırabilirsiniz. Replika jantlar arabayı yorar, cebinizi yorar, keyif kaçırır. Üç beş kuruş az vermektense en iyisini almak gerek bence.Teşekkürler
- 18" janta geçmeyi düşünüyorum konfor anlamında çok gözle görülür konfor farkı kaybeder miyim? aynı zamanda geçtikten sonra konfor için yay coil vb. yapmam gerekir mi ne önerirsiniz.
- Jant olarak piyasadaki replikalardan kullansam bi zararını görür müyüm, şehiriçi kullanıyorum genellikle? Orjinal bir ürün bulamadım yada orjinale yakın malzeme kalitesi olarak iyi gördüğünüz bir yer(arceo vb tam hakim değilim) veya marka var ise yazarsanız sevinirim.
Bu konuda baya bilgilisiniz sayfanıza bakıyorum şimdi, ilgilendiğiniz için teşekkür ederim bu arada yakın zamanda tekrar size birşeyler sorabilirimBak benim önceki aracım impression'da bunlar ile ilgili konularım var senin arabana olmayacak hiçbir şey yok her şey oluyor bunu bil...
Katlanır aynada oluyor katlanır ayna takman için senin kapı kontrol modüllerini degistirmen gerekiyor bu modülleri değişmezsen zaten katlanır ayna çalışmaz...
Sen önce bunları bulacaksın bunları bulduktan sonra servisten katlanır aynalı alacaksın o kadar yapacağın işlem... bu parça serviste çok pahalı onun için AliExpress'ten alacaksın...
Ekli dosyayı görüntüle 80159
Logo kamerada oluyor hiç sıkıntı yok bunu da alacaksın bu iki işlemi İlker de yaptırabilirsin parçalarını aldıktan sonra...
Orijinal olmayan far ve stopları da link attığım beyaz garajdan alacaksın sana temin eder...
İlk önce sana bir bütçe lazım bu bütçeyi ayarladıktan sonra İmpression da olmayacak hiçbir şey yok konularımı incelemeni tavsiye ederim...
Bu konuda baya bilgilisiniz sayfanıza bakıyorum şimdi, ilgilendiğiniz için teşekkür ederim bu arada yakın zamanda tekrar size birşeyler sorabilirim