golftutkusu45
Yeni Üye
Merhaba 8.5 impression var sağ ayna ve sol ayna geri viteste aşağı inmesini istiyorum ayarı bulamadım nasıl yapabilirim bilen yardımci olur mu
Yok impression paketAracın da katlanır ayna var mı...
Hocam yok malesef bu özellik Impression da.Merhaba 8.5 impression var sağ ayna ve sol ayna geri viteste aşağı inmesini istiyorum ayarı bulamadım nasıl yapabilirim bilen yardımci olur mu
Yok impression paket
Teşekkürler hocam katlanır ayna ilerde şu yazılım kırılırsa belki yapılabilirİstediğin özellik genelde life style rline gibi paketlerde var...
onlar daki ayna kapı modülleri üst versiyon...
sen ilerde katlanır ayna yapacağın zaman o modülleri de değiştireceksin ozaman çalışacak...
Tabi bu söylediklerim Mk8 de kazandığımız tecrübemizden Mk8,5 de aynıdır muhtemelen...
Örnek Mk8 üst versiı Kapı Modülleri
Ekli dosyayı görüntüle 80035
Teşekkürler hocam katlanır ayna ilerde şu yazılım kırılırsa belki yapılabilir
Aynalar mk8 ile aynı mı acaba ? Mk8 den çıkma ayna iş görür mü ?Bildiğim kadarıyla Ender Elektronik yapıyor bütçen var ise beklemene gerek yok...
Mk8,5 katlanır ayna montajı malzeme (ayna ve beyinler ) + 3.500₺ olması gerek net bilgi için pazartesi arayıp görüşmelisin...
Pahalı ya çok net fiyat 10-15 verdiler burdaBildiğim kadarıyla Ender Elektronik yapıyor bütçen var ise beklemene gerek yok...
Mk8,5 katlanır ayna montajı malzeme (ayna ve beyinler ) + 3.500₺ olması gerek net bilgi için pazartesi arayıp görüşmelisin...
Görür muhtemelen arabanın farlar ve ön tampon hariç çoğu şeyi aynı bı de multimedyasi farklıAynalar mk8 ile aynı mı acaba ? Mk8 den çıkma ayna iş görür mü ?
Aynalar mk8 ile aynı mı acaba ? Mk8 den çıkma ayna iş görür mü ?
Pahalı ya çok net fiyat 10-15 verdiler burda
Tam da bende aynı şeyi yazıcaktım hocam. Hakkaten ilginç bir durum. Bende ilk impression aracıma bindiğimde evin otoparkına gelince şu aynayı yoklayım dedim baktım yok, ilerleyen süreçte kodlamayla hallederiz diyordum ki o şekilde de olmuyormuş...Bunu kodlamayla açan midline plus mk7 sahipleri şaşkın
Geri görüş kamerada mı yokTam da bende aynı şeyi yazıcaktım hocam. Hakkaten ilginç bir durum. Bende ilk impression aracıma bindiğimde evin otoparkına gelince şu aynayı yoklayım dedim baktım yok, ilerleyen süreçte kodlamayla hallederiz diyordum ki o şekilde de olmuyormuş...
Impression golfflerin ilk retrofitleri aşağı yukarı belli etti kendini artık, logolu geri görüş kamerası ile katlanır ayna olacak...