Golf 8.5 Impression sağ ayna aşağı inmesi

Geri görüş kamerada mı yok 😪
Gsr II ile zorunlu oldu diye biliyordum.
Sizin araç öncesine mi ait.

Hemen güncel kataloga bakayım ben en iyisi
Kasım 16 'da teslim aldım hocam. Normalde GSR 2 uygulamasında kör nokta uyarı sistemininde zorunlu olduğu belirtiliyor fakat bu özellik style paket ile geliyor. GSR 2 uygulaması ertelendiği için şuan bu araçlar satılabiliyor. 2025 den sonra ne gibi değişiklikler olacak bakalım...

Tam da bende aynı şeyi yazıcaktım hocam. Hakkaten ilginç bir durum. Bende ilk impression aracıma bindiğimde evin otoparkına gelince şu aynayı yoklayım dedim baktım yok, ilerleyen süreçte kodlamayla hallederiz diyordum ki o şekilde de olmuyormuş...

Impression golfflerin ilk retrofitleri aşağı yukarı belli etti kendini artık, logolu geri görüş kamerası ile katlanır ayna olacak...
Ayna değişimi, cam filmi, r ön tampon, kayar stop ayna farlar, arkaya difüzör, çift egzoz çıkışı, ambiyans ışığı, jantlar, spor debriyaj gaz fren pedalı, arkaya spoiler gibi gibi bir sürü şeyler yapılabilir impression için ama tahmin edin ne eksik💵

İstediğin özellik genelde life style rline gibi paketlerde var...

onlar daki ayna kapı modülleri üst versiyon...

sen ilerde katlanır ayna yapacağın zaman o modülleri de değiştireceksin ozaman çalışacak...

Tabi bu söylediklerim Mk8 de kazandığımız tecrübemizden Mk8,5 de aynıdır muhtemelen...

Örnek Mk8 üst versiı Kapı Modülleri

Ekli dosyayı görüntüle 80035
Hocam bende golf 8.5 life paket var ayarlardan geri viteste indir açılı ancak indirmiyor başka bir şey mi yapmak gerekiyor?

Hocam bende golf 8.5 life paket var ayarlardan geri viteste indir açılı ancak indirmiyor başka bir şey mi yapmak gerekiyor?
Ayna ayarlama kısmında R konumuna yani sağ konuma almanız gerekiyor sanırım.

Hocam İmp. paket araçlarda olmuyor malesef. Kapı modulleri değişecek katlanir ayna olacak birde yazılım kodlaması gerekiyor. Ender de metin abi sağolsun ugrasıp yapmıştı.

8.5 için kitapçıkta böyle bir ibare var ama daha denemedim. Mantıken elektrikli ayna olunca çalışması lazım bence sadece içinin oynamasıyla komple katlanması farklı şeyler ama bu ayar katlanır aynayla beraber gelen modül de varsa @metinkar 'ın dediği gibi modulü farklıdır muhtemelen.

Ekli dosyalar

• WhatsApp Görsel 2024-12-12 saat 12.11.05_7c472490.jpg
    WhatsApp Görsel 2024-12-12 saat 12.11.05_7c472490.jpg
    87.7 KB · Görüntüleme: 16
Tam da bende aynı şeyi yazıcaktım hocam. Hakkaten ilginç bir durum. Bende ilk impression aracıma bindiğimde evin otoparkına gelince şu aynayı yoklayım dedim baktım yok, ilerleyen süreçte kodlamayla hallederiz diyordum ki o şekilde de olmuyormuş...

Impression golfflerin ilk retrofitleri aşağı yukarı belli etti kendini artık, logolu geri görüş kamerası ile katlanır ayna olacak...
Hepsi açamadı maalesef. İniyordu ama tek yönde. Tekrar eski haline geldiğinde ayna arşı gösteriyordu. Buna çalıyor diyemeyiz. En azından benim modül azıcık destekliyor denebilir. Ama doğru çalışmıyordu.

8.5 için kitapçıkta böyle bir ibare var ama daha denemedim. Mantıken elektrikli ayna olunca çalışması lazım bence sadece içinin oynamasıyla komple katlanması farklı şeyler ama bu ayar katlanır aynayla beraber gelen modül de varsa @metinkar 'ın dediği gibi modulü farklıdır muhtemelen.

Style sahibi yokmu şaseden servise bir soraa parça numarasını...

WVWZZZCDZNW159202
2022 style şase

@GokhanB Mk8,5 lazım arkadaşlara Mk8 için olan katlanır ayna parçasını ön sayfalarda paylaştım Mk8 impression varken aldığım...

IMG_2751.jpeg

Mk8,5 ise bulursa arkadaşlar kendi araçları ile karşılaştırıp katlanır ayna alabilirler...

Bana kalırsa Mk8 ile Mk8,5 aynı parça...

Son düzenleme:

Geri
Üst Alt