Golf 8.5 klima sorunu

Exkafa

Yeni Üye
İsim
Emre
Araç
Golf 8.5
Golf aracımla uzun yolda klimayı 28 e ayarladım ac kapalı hava sirkülasyonu kapalı fan hızı 5 ayağa ve yüze vuracak şekilde ayarladım klima soğuk hava üflüyor gibi. Sadece yüze vurunca sıcak gelirken havanın çıktığı yeri dağıtınca soğuk gelmeye başlıyor. ( kesinlikle ılık bile değil) sorun nedir acaba. Ayrıca klima da hem sürücü tarafında hem de yolcu tarafında artırma azaltma kısımları var bildiğim kadarıyla bu araçta klima çift taraflı değil nerde hata yapıyorum

Golf aracımla uzun yolda klimayı 28 e ayarladım ac kapalı hava sirkülasyonu kapalı fan hızı 5 ayağa ve yüze vuracak şekilde ayarladım klima soğuk hava üflüyor gibi. Sadece yüze vurunca sıcak gelirken havanın çıktığı yeri dağıtınca soğuk gelmeye başlıyor. ( kesinlikle ılık bile değil) sorun nedir acaba. Ayrıca klima da hem sürücü tarafında hem de yolcu tarafında artırma azaltma kısımları var bildiğim kadarıyla bu araçta klima çift taraflı değil nerde hata yapıyorum
Kullanma kılavuzundan kontrol ediniz.

Şu durumda bir klima nasıl sogutabilir

Auto Dan çıkarıp deneyin, en sıcağa alıp deneyin o da olmazsa a/c kapayin motor sıcaklığından deneyin

Bugün YouTube da fark ettiğim sorunlardan biride mevcut sol tarafa soğuk tarafa sıcak üflemesi.( https://youtu.be/xssmcUnowcA?feature=shared) 2gün öncede aracımda bu durumu yaşadım servise randevu alıp gitmem gerekiyor galiba. 1 haftalık arabada bu tarz sorunlar yaşamak üzücü. Begenmedigimiz egea da bu tarz sorunlar oluyor mu bilmiyorum. Arkadaşım sıfır aldı 1 senedir sorun yok golf 1 haftalık ugrastigim soruna bak

Bugün YouTube da fark ettiğim sorunlardan biride mevcut sol tarafa soğuk tarafa sıcak üflemesi.( https://youtu.be/xssmcUnowcA?feature=shared) 2gün öncede aracımda bu durumu yaşadım servise randevu alıp gitmem gerekiyor galiba. 1 haftalık arabada bu tarz sorunlar yaşamak üzücü. Begenmedigimiz egea da bu tarz sorunlar oluyor mu bilmiyorum. Arkadaşım sıfır aldı 1 senedir sorun yok golf 1 haftalık ugrastigim soruna bak
Bu durum farklı. Dişli sorunu.

Sizin araçta manuel olarak sıcak konuma alınca sıcak geliyor, soğuk konuma alınca soğuk geliyor mu?

Araçta kendi tarafımı kontrol ettim. Tekrar araca bindiğimde hem solu hem de sag tarafı kontrol edeyim. Ama bugün özellikle 29 derecede sol taraftan yaz gibi soğuk hava üflediğini görünce epey moralim bozuldu

Araçta kendi tarafımı kontrol ettim. Tekrar araca bindiğimde hem solu hem de saf tarafı kontrol edeyim.
Klima ayarında senkron aktif edin iki tarafı da aynı anda kontrol etmiş olursunuz

Bahsettiğiniz ayarı göremedim rica etsem yardımcı olabilir misiniz

Bahsettiğiniz ayarı göremedim rica etsem yardımcı olabilir misiniz
Sync sekmesi olmalı. Aktif olunca sağı solu ayrı ayrı ayarlamaya gerek kalmaz. Sol tarafı ayarlayınca sağ taraf da senkron halinde hava verir.

Araç manuel 8.5 impression. Sync ayarı yok. Bugün servise gittim cihaza bağladılar. Bir sorun çıkmadı. Sonra tekrar 28 derece ile yola çıktım araç yolda yine soğuk gibi üflüyordu. Ustanın dediğine göre hi konumuna almadığın sürece motor ısınmadan aşırı sıcak bir hava vermezmiş vs vs. Çok da ikna olmadım ama bir süre kullanıp gözlemleyeceğim. Yüksek sıcaklıktan 25-26 gibi sıcaklıklara düştüğünüzde havayı daha ılık gibi üfler size soğuk gibi geliyor dedi 🤣araçta bir sorun bulmaya çalışmıyorum ama klima performansı ile ilgili grupta yazılanları takip etmeye devam edeceğim. Ayrıca çok fazla araçta çıkan trafik işaret levhası hatası ile ilgili yazılım güncelleme geleceğini söylediler.

Bu 8,5 golf sinbo marka ev aletleri gibi??

Hatasız Dogru çalışanı yokmu bunun ?

Gözlemlemeye / notlamaya devam

Geri
Üst Alt