Golf 8.5 klima sorunu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Exkafa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu 8,5 golf sinbo marka ev aletleri gibi??

Hatasız Dogru çalışanı yokmu bunun ?

Gözlemlemeye / notlamaya devam
Böyle giderse ben vazgeçeceğim yaza doğru.
(Vw'nin çok da umrundayım gerçi)

Böyle giderse ben vazgeçeceğim yaza doğru.
(Vw'nin çok da umrundayım gerçi)

Ben davaya bilerek istereyerek zorla müdahil oldugum için yorumlama gözlemleme takip yapıyorum.

@Kartal1903 e jettasını sattırıp full gazlama verip bu impression 8,5 u aldıran benim. (Yoksa pek aklında yoktu araç değistirmek)

Vebale girmek olayları yani !

Araç bozulursa gelip bana al bu 8,5 u ver benim 2011 jettayı diyebilir

Ben davaya bilerek istereyerek zorla müdahil oldugum için yorumlama gözlemleme takip yapıyorum.

@Kartal1903 e jettasını sattırıp full gazlama verip bu impression 8,5 u aldıran benim. (Yoksa pek aklında yoktu araç değistirmek)

Vebale girmek olayları yani !

Araç bozulursa gelip bana al bu 8,5 u ver benim 2011 jettayı diyebilir
Evet, kalite düştü vs. ama yeni gelmiş bir araçta (akü sorunu yaşamadan) elbette ki kurulum montaj hatası yoksa ve kullanma kılavuzunu okuyup, zaten Jetta'ya aşınaysa ufak tefek şeylerde kendisine göre çözüm bulabilir.
Şu bir kesin ki siz aracı kullanacağınıza belli bir noktadan sonra Golf ara ara sizi kullanıyor(özellikle DSG varsa).
Kıyaslama yapınca elbette artı ve eksiler olması olağan.

merhaba arkadaşlar aralık 2024 te 8.5 impression aldım aykan bayiden 1-2 defadır dikkatimi çekiyor sürekli olan bi durum değil klima panelindeki bölge değiştirme butonları göstermiyor fotoğrafta kırmızı ile işaretleyerek paylaşıyorum başına gelen veya bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim

Ekli dosyalar

• IMG_7421.jpeg
    IMG_7421.jpeg
    860.2 KB · Görüntüleme: 21
merhaba arkadaşlar aralık 2024 te 8.5 impression aldım aykan bayiden 1-2 defadır dikkatimi çekiyor sürekli olan bi durum değil klima panelindeki bölge değiştirme butonları göstermiyor fotoğrafta kırmızı ile işaretleyerek paylaşıyorum başına gelen veya bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim
Merhaba Auto devredışı bırakınca durum nedir?

Araç manuel 8.5 impression. Sync ayarı yok. Bugün servise gittim cihaza bağladılar. Bir sorun çıkmadı. Sonra tekrar 28 derece ile yola çıktım araç yolda yine soğuk gibi üflüyordu. Ustanın dediğine göre hi konumuna almadığın sürece motor ısınmadan aşırı sıcak bir hava vermezmiş vs vs. Çok da ikna olmadım ama bir süre kullanıp gözlemleyeceğim. Yüksek sıcaklıktan 25-26 gibi sıcaklıklara düştüğünüzde havayı daha ılık gibi üfler size soğuk gibi geliyor dedi 🤣araçta bir sorun bulmaya çalışmıyorum ama klima performansı ile ilgili grupta yazılanları takip etmeye devam edeceğim. Ayrıca çok fazla araçta çıkan trafik işaret levhası hatası ile ilgili yazılım güncelleme geleceğini söylediler.

5-6 km de araç rahat ısınır.

Bence sorun var. Gittiğiniz yetkili servis hala kaale almıyorsa başka yetkili servis varsa oraya gösterin.

Sabah buz gibi arabaya binince motor suyu sıcaklığı 90 derece iken de mi soğuk üflüyor? Normalde o koşulda 23 derece bile ayarlasanız HI gibi sıcak üflüyor içeriyi hemen 23 derece yapmak için

Merhaba Auto devredışı bırakınca durum nedir?
Devre dışı bıraktım denedim bi kaç defa sorun aynı
sol alttaki tuşa 10-15 sn basılı tutun resetlesin düzelir büyük ihtimal
Sol alttaki bahsettiğiniz hangisi ?
Multimedya açma kapama tuşu.

Teşekkür ederim denediğim zaman paylaşım yapacağım olumlu olumsuz
Sorun kendiliginden 1 gün sonra düzeldi herhangi bir işlem yapmadım bekledim 😅 teknolojik ürün ancak servisle de görüştüm bu sırada kontrol sağlayalımaracı getirin dedi şehir dışında olduğum için gidemedim , sürekli güncellemelerle eksik hatalar gideriliyor dendi suan bir sorun yok

aynisi banada oldu
ekran kapatma dugmesine basili tut sifirdan aciyo duzeliyo ayarlarinda aynen geliyo korkulcak bisey değil yani..

Sorun kendiliginden 1 gün sonra düzeldi herhangi bir işlem yapmadım bekledim 😅 teknolojik ürün ancak servisle de görüştüm bu sırada kontrol sağlayalımaracı getirin dedi şehir dışında olduğum için gidemedim , sürekli güncellemelerle eksik hatalar gideriliyor dendi suan bir sorun yok
Anlaşılan vw kullanıcılarını servise çağırmak için küçük dokunuşlar yapmış.
Sonuç, getirin bakalım, biz olmazsak Golf 8.5'ta işler yürümez demek istemişler..

Geri