Golf 8.5 impression multimedyadan video izleme

hocam makyajli kasalarda yazilim sorunlari var deniyo. arac calismiyomus. sizde varmi oyle durumlar
Yani ben şu an 4000 km yi geçtim yaşadım tek sorun klima yönlendirme bazen çalışmıyor yani cama veya ayak kısmına yönlendirmeden bahaediyorum oda kapatıp açınca düzeliyor yazılım güncellemesi gelince serviste yaptıracağız başka sorun yaşamadım.

hocam makyajli kasalarda yazilim sorunlari var deniyo. arac calismiyomus. sizde varmi oyle durumlar
Yani ben şu an 4000 km yi geçtim yaşadım tek sorun klima yönlendirme bazen çalışmıyor yani cama veya ayak kısmına yönlendirmeden bahaediyorum oda kapatıp açınca düzeliyor yazılım güncellemesi gelince serviste yaptıracağız başka sorun yaşamadım
Bankacılık uygulamaları kullandığınız mobil cihazlara dışardan apk yüklerken dikkatli olun.
Ya da hiç yüklemeyin diyebilirim.

İki kullanıcı deneyimi yazıyorum;

"Ben yıllarca yüklüyorum hiç bir şey olmadı"

"Banka hesabıma erişemiyorum, hem bakiye sıfırlanmış hem de adıma kredi çekilmiş, banka buna nasıl izin veriyor"

İlk deneyimden ikinciye geçmek çok sancılı ve üzücü olabilir.
evet kesinlikle haklısınız güvenlik açığı oluşturabilir. Bunları göz önünde bulundurmak gerekiyor.

Okumuştum ama kullanan görmemiştim...

Fermata auto bunu android telefona yüklemek yeterlimi bir ayarı varmı ve İphone için yokmu...

Sadece android telefonlarda oluyor şu an ben bunda yapabildim. YouTube üzerinden izlenebiliyor ayrıca videoları telefonun hafızasına indirdiklerinizi de izleye biliyorsunuz. Farklı bilgisi çözümü olan varsa beklerim. Fermata auto apk yükleyerek yaptım. Bilginize.

Golf tutkudur. 😊
buraya yükleyebildim buradan bakınız!
https://www.tiktok.com/@masaallaar
Video da fermata control yüklemesini atlamışım siz en son onu yükleyin.

Güncelleme:
Yükleme sırası:
1.https://drive.google.com/file/d/1TXQd90qV0tiYGFdKcYTlyQr4U2rJYnb2/view
2.https://drive.google.com/file/d/1lLQbpH78KRiqHBWnfpSdFE5HbSPI3UqH/view
3.https://drive.google.com/file/d/16wQqWkLTZJp_lnWIMBQtauPmLFJzm6i4/view
Çok kullanışlı bir uygulama, aracı aldığımda ilk yaptığım şey bu olmuştu.
Youtube ile birlikte tv geliyor, google geliyor, telefondaki mp4 leri oynatma geliyor.
Bunlar olmadan büyük ekran olmasının çokta bir esprisi yok aslında

Okumuştum ama kullanan görmemiştim...

Fermata auto bunu android telefona yüklemek yeterlimi bir ayarı varmı ve İphone için yokmu...
Bildiğim kadarıyla iphone da çalışmıyor. Android de ise sürümün 13 ve altı olması lazım yoksa yine sorun çıkıyor

Aracta appconnect var mi ?
Evet var.
Kablosuz bağlantıyla apple car play ve ya android auto yu açarak telefondaki uygulamaları kullanabiliyorsunuz ama youtube, google, video oynatıcı, tv oynatıcı uygulamaları sistem göstermiyor.
Bunları kullanmak için bu tarz aracı uygulamalar kurmak gerekiyor.

Evet çalışsa iyiydi evde bir samsung vardı bulursam deneyeceğim...
İphone için de çözümler var ama sırf bu işlem için jailbreak işlemi falan yapmanız gerekecek, onları da tavsiye etmem.
Dediğiniz gibi elinizde eski bir android cihaz varsa onu kullanabilirsiniz.
Onun içinde internet falan gerekir onu nasıl halledersiniz bilmiyorum ama telefonu bağlayarak en azından mp4 video oynatma imkanınız olur.

İphone için de çözümler var ama sırf bu işlem için jailbreak işlemi falan yapmanız gerekecek, onları da tavsiye etmem.
Dediğiniz gibi elinizde eski bir android cihaz varsa onu kullanabilirsiniz.
Onun içinde internet falan gerekir onu nasıl halledersiniz bilmiyorum ama telefonu bağlayarak en azından mp4 video oynatma imkanınız olur.

2021 de impression varken discovery pro mib3 taktığımda Jailbreak için iphone5 aldım yaptım kullandım kullanışlı değildi...

Video zaten seyrediyorum zaten ben sadece üşeniyorum typec yüklemeye...

2021 de impression varken discovery pro mib3 taktığımda Jailbreak için iphone5 aldım yaptım kullandım kullanışlı değildi...

Video zaten seyrediyorum zaten ben sadece üşeniyorum typec yüklemeye...
O dediğiniz gibi uğraştıran bişey
Youtube, tv ve google için mecbur internet gerekecek zaten

Uygulama google play store'dan indirilip kurulmadığı için yapmadım.

Telefona dışarıdan uygulama yükleme alınacak bir risk değil bence.

Yalnız konu sahibi ciddi emek sarf etmiş. Eline sağlık. Bilgi paylaştıkça büyür

Uygulama google play store'dan indirilip kurulmadığı için yapmadım.

Telefona dışarıdan uygulama yükleme alınacak bir risk değil bence.

Yalnız konu sahibi ciddi emek sarf etmiş. Eline sağlık. Bilgi paylaştıkça büyür
Şuan play store da 4milyona yakın uygulama ve oyun var, en basit bır uygulama yüklemesinde bile telefona,mesajlara,dosyalara, galeriye, kameraya, konuma erişim izni istiyor ve herkes kendi rızasıyla izin veriyor asıl risk bu bence.

Google bu kadar uygulamayı tek tek inceleyip hangisi zararlı diye ayırmıyor bilginiz olsun.

APK sadece bir kurulum dosyası. Şuan aktif kullanılan YouTube,WhatsApp, Twitter gibi uygulamaları da bu şekilde kurabilirsiniz. APK dan ziyade bunları paylaşan siteler ve reklam içerikleri sıkıntılı, ne yaptığını ne indirdiğini bilmeyen birisi zarar görebilir.

Şuan play store da 4milyona yakın uygulama ve oyun var, en basit bır uygulama yüklemesinde bile telefona,mesajlara,dosyalara, galeriye, kameraya, konuma erişim izni istiyor ve herkes kendi rızasıyla izin veriyor asıl risk bu bence.

Google bu kadar uygulamayı tek tek inceleyip hangisi zararlı diye ayırmıyor bilginiz olsun.

APK sadece bir kurulum dosyası. Şuan aktif kullanılan YouTube,WhatsApp, Twitter gibi uygulamaları da bu şekilde kurabilirsiniz. APK dan ziyade bunları paylaşan siteler ve reklam içerikleri sıkıntılı, ne yaptığını ne indirdiğini bilmeyen birisi zarar görebilir.
Google firması, store'da yayınlayacağı tüm uygulamaları güvenlik testlerinden geçiriyor. Güvenlik onayı alamayan uygulamalar store'da yayınlanmıyor.

Bugüne kadar store'daki uygulama kaynaklı sıkıntı yaşayanı görmedim duymadım.
Ama dışarıdan yükleyip dolandırılan çok hikaye okudum.

Güvenip yüklemek herkesin kişisel tercihi

Geri
Üst Alt