Golf 8.5 Yazılımsal Sorular

Merhaba, geçen gün gözlemlediğim bir konu oldu. Sıkışık trafikte öndeki araca yaklaşınca biliyorsunuz park sensörleri otomatik çalışıyor. Eğer o aşamada kamera kısmına basarsanız MIB 4 sisteminde bir bug oluyor ve sistemi yeniden başlatmak gerekiyor. Bir de 8.5 araçlar için forumu takip ediyorum ama sanırım gelen bir yazılım güncellemesi yok.

Yazılımsal sorunları yetkili servislere iletmekten kaçınmayın hocalarım, böyle böyle geri dönüşler toplanarak dikkate alınır. Yani umarım, inşallah öyle olur.

Evet aracım airbag hatası verince modülün de çalışmadığını fark ettim. Servis orjinaliyle değişti garantiden, yazılımsal olduğunu düşünmüyorum ben modÜle hiç elektrik gelmiyordu
merhaba, benim tavan aydınlatması ve sunroof düğmesini içeren tavan modülü de değişti; garanti kapsamında.

8.5 golf'lerde kablosuz şarjı sorunsuz olarak kullanabilen var mıdır? 16 pro max'te şarj alanına her koyduğumda başarısız oluyorum. Ya başlamıyor, ya da başlayıp bir süre sonra kesiliyor. Yurt dışı forumlarda kamera yüksekliğinden dolayı magsafe şarj alanına ulaşamadığından kaynaklandığı söylenmiş. Bu konuda her koyduğunda başarılı olan birisi var mıdır? Tam olarak nereye koymak gerekiyor. Teşekkürler.

8.5 golf'lerde kablosuz şarjı sorunsuz olarak kullanabilen var mıdır? 16 pro max'te şarj alanına her koyduğumda başarısız oluyorum. Ya başlamıyor, ya da başlayıp bir süre sonra kesiliyor. Yurt dışı forumlarda kamera yüksekliğinden dolayı magsafe şarj alanına ulaşamadığından kaynaklandığı söylenmiş. Bu konuda her koyduğunda başarılı olan birisi var mıdır? Tam olarak nereye koymak gerekiyor. Teşekkürler.
8.5larda da 8 de ki gibi aksesuar desteklenmiyor hatası veriyor mu iphone larda

kablosuz şarj biraz problemli. ya hiç yapmıyor ya da başlıyor bir süre sonra kesiliyor şeklinde problemler gözlenmekte.

apple carplay bağlı değilken kablosuz şarj etmeyi denediniz mi?

apple carplay bağlıyken kablosuz şarj neredeyse hiç aktif olmuyor.

kablosuz şarj biraz problemli. ya hiç yapmıyor ya da başlıyor bir süre sonra kesiliyor şeklinde problemler gözlenmekte.

apple carplay bağlı değilken kablosuz şarj etmeyi denediniz mi?

apple carplay bağlıyken kablosuz şarj neredeyse hiç aktif olmuyor.
bunu bir deneyeyim hocam

Geri
Üst Alt