Golf 8.5 impression güncel fiyat

alpereeny

Yeni Üye
İsim
MottoGolfo
Araç
gol8.5
Herkese Selamlar,
Güncel olarak aralık ayında bayiden teklif alan var mı ?
1.5 tsi manuel 116 impression

İndirim yaparmılar tekrar zannetmiyorum 2025 modeller ne zaman gelecek mart nisan gibi o zamana kadar ellerinde araç kalmaz zaten

İndirim yaparmılar tekrar zannetmiyorum 2025 modeller ne zaman gelecek mart nisan gibi o zamana kadar ellerinde araç kalmaz zaten
doğuş maslak elindeki tüm araçları satmış impression yenisi 2-3 hafta sonra görüntüleme yapacağız dedi gelmesi etmesi ocak 10 -15 gibi gelir geldiği gibide biter
yok satıyor şuan anlaşıldığı üzere

Bana 20 kasımda 1265 (beyaz) fiyat verirken bile niye elimde 12 tane beyazım var dedi o zaman ? (Maslak dogus)

Direk algı yönetimi yapıyorlar yine

Life golflerin fiyatı normal gözüksün diye manuelin fiyatını şişik gösterme taktiği .

Fransız "HAYRANI" gibi yazayım yine
Tekrar ediyorum manuel en bos golfe 1400 verecegime 1450 ye eat 8 308 allure otomatik alır gecerim diyecek bi dünya adam var ülkede.

Bu forumda olmayabilir (bende almam fransız)

TR geneli için durum budur.

Son düzenleme:
doğuş maslak elindeki tüm araçları satmış impression yenisi 2-3 hafta sonra görüntüleme yapacağız dedi gelmesi etmesi ocak 10 -15 gibi gelir geldiği gibide biter
yok satıyor şuan anlaşıldığı üzere
Yeni yılda gelecekse fiyat ne olur sizce

Bana 20 kasımda 1265 iken bile niye elimde 12 tane beyazım var dedi o zaman ? (Maslak dogus)

Life golflerin fiyatı normal gözüksün diye manuelin fiyatını şişik gösterme taktiği .

Tekrar ediyorum manuel en bos golfe 1400 verecegime 1450 ye eat 8 308 allure otomatik alır gecerim diyecek bi dünya adam var ülkede.

dun ve bugün kendisi aradı doğuş maslak arkadaşıma alıcaz bu stok yok gelicekleride göremiyorum diyor sadce

tiguan için kampanya yapılcak hafta sonu başlayacak hatta söylenen bu

Bana 20 kasımda 1265 (beyaz) fiyat verirken bile niye elimde 12 tane beyazım var dedi o zaman ? (Maslak dogus)

Hocam biz de kasım ayında aldık bu aracı biz bayii deki arkadaşa kaporayı öderkenki 15 dakikalık süreçte 3 adet sattılar ortada bence bir oyun yok diye düşünüyorum

Güncel anlık arkadastan gelen mesaj

Doguş oto ankara life 8,5 beyaz
1.739 !!!!

1600 offf cok iyi iş cıkardım denicek fiyatıdır life icin ama

Görünen köy ?

1650 Ye life golfü aldım gectim durumununda da kısmet/nasip bu fiyataymış denilebilir. (Max ederi bu)

1739 falan ?
Halen yüksek fiyatlar

Eğer 1260 civarına manuel Golf bulmak istiyorsanız opsiyonlu araçları kovalayın.
Bazısı kapora veriyor. Süre istiyor.
Fakat o sürede kredisi çıkmıyor. Yada parayı bulamıyor aracı almaktan vazgeçiyor.
Bayide boşalan o aracı eski fiyattan veriyor.

Bende aldığımda 1350'den aşağı fiyat vermiyordu. Türkiye'deki tüm bayiler eski fiyatlı araçlar bitti demişti.
Şansımı denedim. Aramaya devam ettim. Opsiyonu bozulan metalik bir aracı Eylül ayında 1269'a aldım.

Takip ederseniz emin olun opsiyon bozulan araç yakalarsınız.

Son düzenleme:

Geri
Üst Alt