1.353.000 tl doğuş oto maslak kesin ve netHerkese Selamlar,
Güncel olarak aralık ayında bayiden teklif alan var mı ?
1.5 tsi manuel 116 impression
Beyaz di mi ?1.353.000 tl doğuş oto maslak kesin ve net
20 kasımda 1265 demisti telefonda ...(Beyaz)Beyaz di mi ?
Beyaz ve uranüs gri opak renk evet doğruBeyaz di mi ?
O fiyat kasım için geçerliydi, bayiler aralık ayında fiyatının değişeceğini söylemişti zaten20 kasımda 1265 demisti telefonda ...(Beyaz)
Kafalarına göre zam giydirmişler
doğuş maslak elindeki tüm araçları satmış impression yenisi 2-3 hafta sonra görüntüleme yapacağız dedi gelmesi etmesi ocak 10 -15 gibi gelir geldiği gibide biterİndirim yaparmılar tekrar zannetmiyorum 2025 modeller ne zaman gelecek mart nisan gibi o zamana kadar ellerinde araç kalmaz zaten
Yeni yılda gelecekse fiyat ne olur sizcedoğuş maslak elindeki tüm araçları satmış impression yenisi 2-3 hafta sonra görüntüleme yapacağız dedi gelmesi etmesi ocak 10 -15 gibi gelir geldiği gibide biter
yok satıyor şuan anlaşıldığı üzere
dun ve bugün kendisi aradı doğuş maslak arkadaşıma alıcaz bu stok yok gelicekleride göremiyorum diyor sadceBana 20 kasımda 1265 iken bile niye elimde 12 tane beyazım var dedi o zaman ? (Maslak dogus)
Direk algı yönetimi yapıyorlar yine
Life golflerin fiyatı normal gözüksün diye manuelin fiyatını şişik gösterme taktiği .
Fransız "HAYRANI" gibi yazayım yine
Tekrar ediyorum manuel en bos golfe 1400 verecegime 1450 ye eat 8 308 allure otomatik alır gecerim diyecek bi dünya adam var ülkede.
Bu forumda olmayabilir (bende almam fransız)
TR geneli için durum budur.
Hocam biz de kasım ayında aldık bu aracı biz bayii deki arkadaşa kaporayı öderkenki 15 dakikalık süreçte 3 adet sattılar ortada bence bir oyun yok diye düşünüyorumBana 20 kasımda 1265 (beyaz) fiyat verirken bile niye elimde 12 tane beyazım var dedi o zaman ? (Maslak dogus)
Direk algı yönetimi yapıyorlar yine
Life golflerin fiyatı normal gözüksün diye manuelin fiyatını şişik gösterme taktiği .
Fransız "HAYRANI" gibi yazayım yine
Tekrar ediyorum manuel en bos golfe 1400 verecegime 1450 ye eat 8 308 allure otomatik alır gecerim diyecek bi dünya adam var ülkede.
Bu forumda olmayabilir (bende almam fransız)
TR geneli için durum budur.