Golf 8.5 impression güncel fiyat

Eğer 1260 civarına manuel Golf bulmak istiyorsanız opsiyonlu araçları kovalayın.
Bazısı kapora veriyor. Süre istiyor.
Fakat o sürede kredisi çıkmıyor. Yada parayı bulamıyor aracı almaktan vazgeçiyor.
Bayide boşalan o aracı eski fiyattan veriyor.

Bende aldığımda 1350'den aşağı fiyat vermiyordu. Türkiye'deki tüm bayiler eski fiyatlı araçlar bitti demişti.
Şansımı denedim. Aramaya devam ettim. Opsiyonu bozulan metalik bir aracı 1269'a aldım.

Takip ederseniz emin olun opsiyon bozulan araç yakalarsınız.
Ne zaman aldınız 1269 a? Hayırlı olsun kazasız belasız.

Eğer 1260 civarına manuel Golf bulmak istiyorsanız opsiyonlu araçları kovalayın.
Bazısı kapora veriyor. Süre istiyor.
Fakat o sürede kredisi çıkmıyor. Yada parayı bulamıyor aracı almaktan vazgeçiyor.
Bayide boşalan o aracı eski fiyattan veriyor.

Bende aldığımda 1350'den aşağı fiyat vermiyordu. Türkiye'deki tüm bayiler eski fiyatlı araçlar bitti demişti.
Şansımı denedim. Aramaya devam ettim. Opsiyonu bozulan metalik bir aracı Eylül ayında 1269'a aldım.

Takip ederseniz emin olun opsiyon bozulan araç yakalarsınız.
Siz aracı aldıgınızda eylül idi

Eylülde Fiyat lar

Beyaz1250
Metalik 1280 idi (sizde zaten metalik 1269 a aldım dediniz eylülde)

Ekimde delirdiler

Beyaza 1350 e
Metalik lere 1380 çektiler

Kasımda

1265 beyaz
1295-1300 metalikler oldu

Geldik aralık ayına

İmpressionlar bitti
Olmayan araca fiyat gecirmek falan
Life golf ucuz gözüksün diye ?

Tam vw-tr düzenbazlıkları???IMG_20241205_171426.jpg
Life golfler
Buyrun alan alsın
Beyazını 1739 dan
Metaligini 1769 dan

Eylülde Fiyat lar

Beyaz1250

Ekimde delirdiler

Beyaza 1350 e

Kasımda

1265 beyaz

Geldik aralık ayına

İmpressionlar bitti

Tam vw-tr düzenbazlıkları???Ekli dosyayı görüntüle 80213
Life golfler
Buyrun alan alsın
Beyazını 1739 dan
Metaligini 1769 dan
VW TR dediğin gibi abi oynuyor milletle, ama Impression'a bir talep oluştu gibi son fiyatlarla, hemen zammı yaptılar. Ama tamam alıyorum hani araç nerde? Yok 😅

Hocam biz de kasım ayında aldık bu aracı biz bayii deki arkadaşa kaporayı öderkenki 15 dakikalık süreçte 3 adet sattılar ortada bence bir oyun yok diye düşünüyorum
Bende benzer bir durum yaşadım, ankaradaki 3 bayiyle görüştüğümde 5tane impression vardı. O gün içerisinde kapora yatıramadım ve bir sonraki gün araçların 5'i de satılmıştı. Bu yüzden istanbul dan aldım mecbur.

Doğuş'un kendi sitesinden stok kontrolü yapabilirsiniz orada 4 tane doğuş bayisinin stoğu gösteriliyor. Şu an baktığımda hiç impression görmedim. Diğer bayilerde var mı yok mu onlarla görüşmeniz lazım.

Doğuş Ankara dan aracı 2 gün önce teslim aldım. ST 1355 oldu fiyatı çok iyi bir fiyata aldınız dedi. 1270 e almıştım.

Eylülde Fiyat lar

Beyaz1250

Ekimde delirdiler

Beyaza 1350 e

Kasımda

1265 beyaz

Geldik aralık ayına

İmpressionlar bitti

Tam vw-tr düzenbazlıkları???Ekli dosyayı görüntüle 80213
Life golfler
Buyrun alan alsın
Beyazını 1739 dan
Metaligini 1769 dan
Evet Eylül ayında aldım. Alıntıladığınız mesajımda belirttim zaten.

Detay vereyim. Aracı 19 eylül'de aldım. O tarihe kadar kampanya vardı. 18 Eylül'de bayiler şu an olduğu gibi kampanyalı araçlar tükendi dedi.
Bende opsiyonu bozulan bir aracı aldım.
Kasıma kadar 1300 üzeri sattılar.

Kasımda benzer kampanyayı tekrar yaptılar.
Bundan sonra yaparlar mı bilemem

Doğuş Ankara dan aracı 2 gün önce teslim aldım. ST 1355 oldu fiyatı çok iyi bir fiyata aldınız dedi. 1270 e almıştım.
O değilde biz şimdi forumlardaki 2012 den kalma yazılarda 46 bine polo 54 bine golf vs. görüyoruz ya gülüyoruz hani, yıllar sonra bizim 1270-1355 falan yazılarımızı görüp 1270 tl sanacaklar mı acaba hahaha.

Kasımda aldım Yunus girisi. 1369. tabı metaiık reng farkı içinde 30 k . Son bır iki araç kaldı demişlerdi. Ben aractan çok memnunum

Tekstilkent avekte 1.226.000 tl ye golf var
Sağ arka kapı hasarlı bayağ gemiden inerken hasarlanmış başkada hiç bi yerde impresiison yok bu şekilde satışa hazır bilginiz olsun beyaz renk son rakam

Merhaba arkadaşlar konu dışı birşey sormak istiyorum golf 8.5 larda ses sistemi değişti mi yoksa 8 lerdeki gibi şikayetler hala var mı ?

Merhaba arkadaşlar konu dışı birşey sormak istiyorum golf 8.5 larda ses sistemi değişti mi yoksa 8 lerdeki gibi şikayetler hala var mı ?
bende 8 vardı kısılma yapıyordu bas lı seslerde 8,5 ta ön tarafa merkezi hoparlör koymuşlar o kısılma vs olmuyor hatta daha doyurucu stabil olmuş ses sistemi gayet iyileştirilmiş 8 le alakası yok

Geri
Üst Alt