temmuz 2016 golf highline araçta, voice tuşu yok. mute tuşu var. direksiyondan voice tuşuna basınca sistem etkin değil gibi bir şey yazdı. cihazın model bilgisinin sonu 19b olarak yazıyordu. menude app connect falan yoktu. bilgisi olan varmıdır?
Navigasyon ve diğer çalışabilen tüm özelliklerine ait olabilir, hatta video olursa youtubeda fenomen yaparız ?AppleCarPlay icin bir navigasyonekran goruntusu paylasabilecek olan var mi? Dunya gozuyle gormus olalim.
Bu gördüğünüz resim. Carplay ile baglanti kurulduktan sonra sesli komut calistirabilirsiniz(apple da bu siri oluyor)Arkadaşlar merhaba aklıma takılan bir soru diyelimki appconnetimiz açık benim iphonumda carplay menüsüde girdiğimde bağlanma seneklerinde wifi veya bluetooth yada yalnıca usb seçenekleri var.Şimdi sormak istediğim diyelimki araç golf7 ise illa usb aparat değişikliği yapmak yerine bluetootla bağlayamazmıyız.Yok olmaz ise neden bu bağlantı seçenekleri iphonumuzda yer alıyor.deneyen ve aydınlatabilecek varsa destek vermesini rica ederim.olursa şu usb aparak değiştime olayı ortadan kalkmış olur.ben wifi ve blutoothu açtığımda telefonum cihaz araması yapıyor bence olmalı ama deneyecek araba yok malesef/monthly_2016_08/image.thumb.png.fd4c9b378c249d09f45373f15c5ac122.png
Hocam ilgili konuda bilgi mevcut.Arkadaslar selamlar,Bugun VW servisine Car Play icin mail attim. Bana asagida belirttigim linki atip, ucretin 1077+100 TL iscilik oldugunu soylediler. Benim anlamadigim kisim verilen linkte TR yi sectiginizde neredeyse hic bir ozelligin acilmiyor oldugunu gostermesi (Ozellikle Apple Car Play). Bu islemi yaptiran arkadaslarin bana bilgi vermesini rica ediyorum. Apple Car Play acilmiyorsa ne icin 1077+100 TL verecegim anlamadim [emoji4] Tesekkurler simdiden.
http://volkswagen-carnet.com/int/en/start/availability.html
Hocam yaptiracaginiz seyle su acilacak.@ansolak Hocam ilginiz için çok teşekkürler. Yaptırayım fakat anlamadığım kısım bu 1077 TL lik uygulama ile Apple Car Play özelliği gelecek mi? Car Net olarak yanlış mı anladı beni servis tam emin olamadım.
Android cihazların belli bir standarti yok hocam. Desteklemiyor olabilir cihaz.Skoda Superb de Apple Car play i kullanıyoruz sıkıntı yok ama Androidle bir türlü bağlantı kuramadık nedir bunun yöntemi?
Android Auto nun google playda uygulaması var fakat nedense ülkemizde desteklenmiyor. Bende APK olarak farklı bir yerden indirdim ve kurdum telefona Gayet güzel çalışıyor Navigasyon müzik hava durumu gibi uygulamaları araç ekranında görebiliyoruz. Şimdide Mirrorlink e uğraşıyorum.Android cihazların belli bir standarti yok hocam. Desteklemiyor olabilir cihaz.