fazlasiylafakir
Üye
Merhaba birkaç gün önce, SWING 3 ekranımı Harman MIB2.5 ünite ve 9.2" ekranla güncelledim. Ancak ünitenin takılmış olduğu Superb araç şu an kullandığım araçtan donanım olarak daha üstün olduğundan birkaç özellik de menüde (acc, lane asist vb.) çıkıyordu. Üniteyi menüden fabrika ayarlarına döndürdüğümde "araç" menüsü kayboldu. Tüm adaptasyon haritasının silindiğini düşündüm ve vcds üzerinden kontrol ettiğimde her özellik silinmişti. Eski ekranımı yeniden taktım ve VCDS üzerinden adaptasyon haritamı export ettim ve yeni üniteyi tekrar takıp elimden geldiğince eski üniteye göre her özelliği aktif ettim. Şu anlık araç menüsü vb. sekmelerde herhangi bir sorun yaşamıyorum. Yaşadığım iki sorun var;
1. Bluetooth Connection: Telefonumu bağlamak istediğimde eşleştiriyor ancak telefonumdan kontrol ettiğimde hızlı aramalar, çağrı geçmişi vb. bilgileri çekmek için bir izin göremiyorum. Üniteyi reboot ettiğimde (menü tuşuna uzun bastığımda) nadiren de olsa tam bağlantı sağlıyorum. (Kişiler, pil durumu, son aramalar vb.) bilgileri görebiliyorum. Ancak çoğu zaman, aşağıda da görselde göründüğü gibi bu ekranda kalıyor. Eğer ünitenin keyfi yerine gelir de tam bağlantı sağlarsam; kontağı kapatıp tekrar açtığımda otomatik bağlanmıyor (eşleştirilmiş cihazlarda olmama rağmen).
2. Canton Soundsystem: Ünite Canton amfi parametresine sahip dolayısıyla baz donanım aracımda subwoofer olmadığı için duyulan ses rahatsız edici derecede tiz. Canton ses sistemi olmayan bir parametreye ihtiyacım var.
1. Bluetooth Connection: Telefonumu bağlamak istediğimde eşleştiriyor ancak telefonumdan kontrol ettiğimde hızlı aramalar, çağrı geçmişi vb. bilgileri çekmek için bir izin göremiyorum. Üniteyi reboot ettiğimde (menü tuşuna uzun bastığımda) nadiren de olsa tam bağlantı sağlıyorum. (Kişiler, pil durumu, son aramalar vb.) bilgileri görebiliyorum. Ancak çoğu zaman, aşağıda da görselde göründüğü gibi bu ekranda kalıyor. Eğer ünitenin keyfi yerine gelir de tam bağlantı sağlarsam; kontağı kapatıp tekrar açtığımda otomatik bağlanmıyor (eşleştirilmiş cihazlarda olmama rağmen).
2. Canton Soundsystem: Ünite Canton amfi parametresine sahip dolayısıyla baz donanım aracımda subwoofer olmadığı için duyulan ses rahatsız edici derecede tiz. Canton ses sistemi olmayan bir parametreye ihtiyacım var.
Sorun 2 ÇÖZÜLDÜ: Mibsolution üzerinde 5F için no_canton.xml ile biten Octavia VRS için olan dataseti flashladık. Ses muazzam oldu.
Son düzenleme: